Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Masakra... Ja ostatnio jak byłam, to byłam z moim mlodym. Przyszła ciezarna No i mówię mlodemu żeby wstał i ustąpił Pani krzesełko, bo pani ma w brzuszku dzidziusia i może też się tak źle czuje jak mama czasami, no ale jak to dziecko, a czemu, a po co, więc tak gadam i gadam. Nie że jakoś cicho dyskretnie, normalnie głośno mówię, ale moje dziecko uparte. Wszyscy w poczekalni się patrzyli i nikt nie ustąpił tej kobiecie miejsca... W końcu ja wstalam, podniosłam młodego i wzięłam na kolana [emoji85]5 w kolejce na pobranie krwi. Trzy krzesła, wszystkie zajęte: babcia, dres i młoda dziewczyna. Stoję. Zauważywszy mnie, wszyscy nagle dostrzegli coś ciekawego za oknem. Na tyle ciekawe, ze od 30 minut patrzą..mało tego! Babcia wchodząc do gabinetu zostawiła kurtkę na krześle..
Nie wiem kto z kim się umawiał, ale ja bardzo chętnie z każdą [emoji23] byleby dziś, najpóźniej jutro [emoji23]Dzień dobry! Ale dzisiaj miałam dobra nockę [emoji16] rano na krewni mocz i ciekawe co tam wyjdzie po miesiącu brania żelaza[emoji848] dzisiaj poniedziałek i pamiętam że dwie z Was się umawialy na rodzenie - Weronikarz i Mama Zuzi i Antosia? [emoji6] powodzenia na wizytach i porodach [emoji6]
Trzymamy kciuki!! Powodzenia!No dziewczyny ja w drodze do szpitala, oby to było to [emoji1307][emoji1307]
Trzymamy kciuki!No dziewczyny ja w drodze do szpitala, oby to było to [emoji1307][emoji1307]