• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Oj ja też , tyle że nim mój S. wróci po pracy to jest 21 albo 22 i wtedy albo śpię albo jestem tak padnięta że myślę tylko o tym żeby pójść spać .

No jakoś nie mogę się zebrać żeby to tak spontanicznie inaczej niż wieczorem i w łóżku. W sumie to musiałby młody spać a tu jeszcze dwie latają po chałupie. A wieczorem to ja łebek do poduszki i zaraz spanie bierze[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]a rano młody wstaje wcześniej niż my ... brzmi trochę jak wymówki ;)

No jakoś nie mogę się zebrać żeby to tak spontanicznie inaczej niż wieczorem i w łóżku. W sumie to musiałby młody spać a tu jeszcze dwie latają po chałupie. A wieczorem to ja łebek do poduszki i zaraz spanie bierze[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]a rano młody wstaje wcześniej niż my ... brzmi trochę jak wymówki ;)
Brzmi jak prawdziwe życie mamy 3 dzieci , a nie jak wymówki :)
My niedługo mamy rocznice więc mam nadzieję że moja mama przyjedzie do małego a my na kolację i jakieś seksy zapewne w samochodzie :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry