KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
I trzeba być jeszcze tak kreatywnym i cierpliwym[emoji6]No do Halloweenowej ze skóry nie obierasz a czym więcej miąższu się wydrąży tym łatwiej wycinać no i mały poręczny ostry nożyk potrzebny.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I trzeba być jeszcze tak kreatywnym i cierpliwym[emoji6]No do Halloweenowej ze skóry nie obierasz a czym więcej miąższu się wydrąży tym łatwiej wycinać no i mały poręczny ostry nożyk potrzebny.
Jakbym czytała o sobie. Mikołaj nie pozuje. Wieczorami padam na ryj. Do wieczora mam inne zajęcia. I wszystko szlag..Fajny pomysł z tym kalendarzem. Ja miałam pisać dziennik z pierwszego roku życia dziecka + zdjęcia. Na razie nici z tego - w dzień jestem przywiązana kotwicą, a wieczorem jestem za bardzo wykończona. Przez złe samopoczucie w ciąży nie kupiłam też aparatu fotograficznego (prawie nie wychodziłam z domu, a lubię rzeczy obejrzeć i pomacac zanim kupię) i robię zdjęcia tylko komórką. Niestety Leoś nie jest szczególnie chętny do współpracy przy zdjęciach...
Takie świeczniki/lampiony imitujące dynie Halloween. Po 5 w biedrze były...Cudne! Masz dobre genyCo to?Świetnie przybiera
Ale świetne zdjęcie. Zrozumiałam początkowo, że dwa razy pracowałaś ta sama pościel
Coś Ty. Tylko dynia. Zapomniałam że jest halloween, zorientowałam się jak mi dziecko sąsiada zapukało i dzwoniłam do chłopa, żeby kupił dynie i cukierki.Popieram, też to zauwazylam...
To też się dyńką pochwale, o!Zobacz załącznik 912730
No ja je potrafię zżerać kilogramami i warczeć na dzieci jak mi chcą podjadaćKurczę jakie te cukierki Grześki są pyszne
Już powoli podjadam bo chyba nikt więcej nie przyjdzie
Grubsio[emoji14] tyle ciałka do kochania [emoji10]Aaaa i było o przykrywaniu. Moje dziecko wczoraj spało takale przeważnie ma bodziaka jednak
Zobacz załącznik 912735
Aaaa i było o przykrywaniu. Moje dziecko wczoraj spało takale przeważnie ma bodziaka jednak
Zobacz załącznik 912735
Czy Wasze dzieci po szczepieniu inaczej się zachowywały: były bardziej senne, osowiałe, marudne?