Konwalia90
Fanka BB :)
I jak tu cieszyc sie ciąża i nie stresować....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wcześniej się tak starałam nie stresować, ale dziś już nie dam radyI jak tu cieszyc sie ciąża i nie stresować....
Musi być dobrze , widzę że dziś pechowy dzień i będziemy się stresowaćWcześniej się tak starałam nie stresować, ale dziś już nie dam rady
No chyba się bez tego nie obejdzieMusi być dobrze , widzę że dziś pechowy dzień i będziemy się stresować
Dziewczyny nie stresujcie się, napewno jest wszystko dobrze. Ważne że krwi nie było.No to jest nas dwie![]()
Miejmy nadzieję że później będzie tylko lepiejNo chyba się bez tego nie obejdzie![]()
Nie da się. Stale coś!I jak tu cieszyc sie ciąża i nie stresować....
Trzymam za Was kciuki to na pewno nic złego. Ostatnio też mnie przestały boleć piersi, a na drugi dzień wszystko wróciło.Wcześniej się tak starałam nie stresować, ale dziś już nie dam rady
Oby , bo przeraża mnie myśl życia w takim niepokoju do czerwcaMiejmy nadzieję że później będzie tylko lepiej