reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2019

dziewczyny chodzicie na basen moze? albo chodzilyscie w poprzednich ciazach?
ja dosyc czesto chodzilam wg zalecen ortopedy na ten moj kregoslup nieszczesny ale odkad sie dowiedzialam o ciazy to jie bylam bo mam obawy czy ten chlor jest ok? i boje sie o infekcje bo niby w ciaży o nią łatwiej... [emoji848]

Chodziłam cała poprzednią ciąże. Możesz stosować probiotyk jak masz obawy o infekcje.

reklama
U mnie niestety nie ma śniegu:( a tak bardzo bym chciała

Mam nadzieję że dziś na wizycie zrobi tylko USG bo mam taki zakwas że nogi na samolot nie założę ...
Komicznie by to wyglądało

No u mnie też pewnie zaraz nie będzie bo tylko cienka powłoka na ziemi i autach jest. I do tego pochmurno bardzo. Mam nadzieję że mimo to więcej energii dziś będzie.

U mnie szaro, buro i byle jak. Poziomu smogu wolę nawet nie sprawdzać.... Dzieci tylko do przedszkoli i z powrotem. Mnie się w ogóle nie chce z domu wychodzić, ale muszę tę betę powtórzyć. Starego wysłałam po zakupy, bo ma dziś urlop. A co! ;-)
A z objawów to mam tkliwe piersi. No i brzuch mi się powiększa. Ale ja szybko dostanę brzucha. Po dwóch ciążach, w tym jednej podwójnej, mięśnie mam totalnie rozluźnione. No i przyznaję bez bicia, z jakimś wielkim entuzjazmem nie pracowałam nad nimi po ostatnim porodzie.... to teraz będę wyglądała w trzecim miesiącu jak w dziewiątym bym byla hehe.

Ja się pewnie doczekam śniegu w marcu jak będzie kolejne załamanie pogody sparaliżuje cała wyspę [emoji23][emoji23]

Tak, niestety pada śnieg... I ogólnie szaro, buro i zimno, brrrr Nie lubię!
Dziś mi słabo okrutnie.

reklama
Tak, niestety pada śnieg... I ogólnie szaro, buro i zimno, brrrr Nie lubię!
Dziś mi słabo okrutnie.
Ja wczoraj miałam taki tragiczny dzień. Dziś trochę lepiej. Przynajmniej do tej pory :) muszę zaraz wyjść z domu pozałatwiać parę rzeczy a trochę mi się nie chce na to zimno.

Do góry