reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A ja właśnie usłyszałam na innym forum kolejna teorie co do płci[emoji22] że biksa przeziernosc zwiastuje dziewczynke... Sprawdziło się u was??
Mój młody jeszcze w łóżku zaraz zobaczy swój Mikolajkowe prezent [emoji3][emoji848]
U mbie wysoka a ma byc chłopak ;) ph tez wysokie no normalbie wszystko przemawia na rzecz chłopaka

reklama
Sa takie woreczki do lapania moczu. Nie wiem czy znasz? Korzystam z tego z synkiem. Musimy kontolowac co miesiac i tak nam chyba najlatwiej.
Tak są takie woreczki specjalne dla dziewczynek. Ja tak lapalam nawet jak cora już biegala [emoji6] ważne żeby moczu nie przelewać tylko w tym worku się zanosi (ja dodatkowo wklasalam w ten pojemnik)

Cześć Dwupaczki :) w tym tygodniu 2 trymestr rozpoczęty już bezdyskusyjnie (każda apka mi to powie [emoji16]), witajcie z początkiem 15 tygodnia. Przede mną dłuuuugi czwartek. Do czasu pójścia na zwolnienie,włącznie z dzisiejszym, pozostało mi ich 5. :))
Miłego dnia!
I ja również witam sie w drugim trymestrze [emoji106][emoji137]
Az cyknelam fotke z tej okazji [emoji106]
Ostatnio robiłam ogórkową - zrobiłam wielki gar na 3 dni [emoji23][emoji23] mniam!

Dziewczyny, jak mnie kręgosłup boli... z dnia na dzień czuję coraz większy ucisk na wysokości pośladka :( boli jak chodzę. Grrr... :(
Mam to samo boli jak cholera [emoji52]
Dziewczyny jak się cytuje nicki? Wiecie może co się dzieje z Nati?
Chodzi ci o @NatBluebell ?
Jak chcesz wspomniec kogos to piszesz @nick
IMG_20181206_083643.jpeg

Załączniki

• IMG_20181206_083643.jpeg
    IMG_20181206_083643.jpeg
    42,1 KB · Wyświetleń: 305
Jak pojedziecie na l4 to wpadniecie w szal przygotowan wszystkiego dla bobasa to tez szybko leci :)
Ja w poerwszej ciąży bylam w domu 1,5 miesiaca to ledwo zdazylam. Ciagle pranie i prasowanie :)

Co dzisiaj na obiad? Ja zrobię zupe ogorkowa bo dawno nie jadlam :)
Mam nadzieję, że tak będzie. Jak na razie jeszcze nic nie mam dla maluszka, zostawiam te sprawy właśnie na zwolnienie [emoji6]

Cześć :)
U mnie dzisiaj 13+1 (wg usg 13+4) to już 14.
Szybko zleci mam nadzieję te 5 tygodni :)
Teraz juz czas szybko goni.
Ja dzisiaj wyjatkowo dobrze spalam ale miałam jakieś dziwne sny. Ani razy sie nie budzilam ani ja ani synek :) wczoraj tak go dziadek wymeczyl, ze nie byl.w stanie dzisiaj wstac co zlobka zmotywowal go Mikolaj :)
I ja też.dziś 13+1 :)

To moze być początek rwy kulszowej. Sproboj już zadziałac z jakąś fizjoterapia bo w miarę postępu ciąży może być coraz gorzej. Nie chcę straszyć ale znajoma miała rwe, w ciąży się nasiliła aż w końcu miała cc z tego powodu...
Właśnie bardzo się tego boję, bo wcześniej już miałam problemy z kręgosłupem, wiem jak to dziadostwo potrafi dokuczyć... u mnie dochodzą jeszcze zwyrodnienia bioder, a bardzo nie chcę CC :(

reklama
Do góry