reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry dziewczynki! Dziewczyny zrobiłm betę 9dpt 89,90 !!! ( Moje wczesniejsze próby 4dpt beta <0,1 i dwa negatywne sikańce). Powtórzę w piątek, ale czy to już dobry znak?
Piękny, najlepszy!!! Wynik super!!
Cześć Ciocie [emoji173][emoji173]
Jesteśmy w komplecie... cali i zdrowi.
Maluszek ma się dobrze... kręci się jak jego mamusia zanim w ciąży nie była :D [emoji14]
Jeśli chodzi o płeć.. to jestem chyba dziewczynka ale to nic pewnego...

Dziewczyny walczcie... walczcie... walczcie.. I nigdy się nie poddawajcie, choćby musieli Was zbierać z ziemi to dla takich chwil warto!!!! [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 922654
Pięknie Mikołaju, cudowne wieści przynosisz dzisiaj :D
Dziewczynki pomozcie z interpretacja KIR prosze. To moje KIR. Moj M ma hla-c 07*,12*.
Jak na moje bardzo niefachowe w temacie Kirów oko to chyba nie jest źle? A wręcz nawet dobrze. Ale nie mam pojecia jak to się ma do hla...
Kurcia a jednak :( Choć miałam nadzieję,że będzie inaczej.Ogromnie współczuje,ze musisz to przechodzić wszystko.
Moja Droga pociesze Cię ,że masz jeszcze 4 mrozaczki!!
Ja nigdy żadnego się nie doczekałam.
Zobaczysz w przyszłym roku będzie kurczaczek albo i dwa :)

@Never give cudny widok!!!!

@annemarie parka?Ależ cudownie!!

@Czarnula34 Jane..ko sobie daruj-ja byłam u niego w sumie na kilku konsultacjach bez zabiegu ale jak go bardziej interesowały wakacje niż nasza sytuacja zrezygnowaliśmy.Szkoda czasu i nerwów i kasy.

@Margit2018 u kogo leczysz się w NO.um?

@Majaaa dziewczyno lepiej być nie może!!!

@Laurka2019 niestety w tym temacie nie ma żadnej gwarancji..Ja robiłam badanie raz i już się nie zdecyduje-szkoda kasy.

@dżoasia działaś coś w grudniu czy w styczniu startujesz?

Pozdrawiam wszystkie ciężarne!
Tinuś, ja co miesiąc od kwietnia coś działam, także tego...

reklama
Ja tak nieśmiało z krzaków wyglądam... Myśleliśmy, że coś będziemy w nowym roku kombinować..., chociaż nie wiem co, bo lekarze po 4 stymulacjach położyli na nas krzyzyk... A tu dzisiaj taki szok. 33 DC i beta 90. I narazie jedyne co mi przyszło do głowy, to mail do Pasnika, bo miałam od niego zalecenia do transferu i nie wiem co robić w takiej sytuacji. Wiem, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale jestem w strasznym szoku. Nigdy, przenigdy nie miałam pozytywnego sikańca ani bety. Jejku, mój mózg jest odrętwiały, co ja teraz powinnam zrobić...:baffled:

Ja tak nieśmiało z krzaków wyglądam... Myśleliśmy, że coś będziemy w nowym roku kombinować..., chociaż nie wiem co, bo lekarze po 4 stymulacjach położyli na nas krzyzyk... A tu dzisiaj taki szok. 33 DC i beta 90. I narazie jedyne co mi przyszło do głowy, to mail do Pasnika, bo miałam od niego zalecenia do transferu i nie wiem co robić w takiej sytuacji. Wiem, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale jestem w strasznym szoku. Nigdy, przenigdy nie miałam pozytywnego sikańca ani bety. Jejku, mój mózg jest odrętwiały, co ja teraz powinnam zrobić...:baffled:

Ale masz super Mikołajki!!!!!
Uwielbiam te naturalsy!!!! Musza te hormony jakoś wpływać na organizm ze nagle rusza gospodarka z kopyta rusza i zaciazacie dziewczynki! [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
To teraz za co trzymamy kciuki? Kiedy idziesz do doktor kiedy beta kiedy paśnik?
Ale świetnie wieści
[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Właśnie wracam z zakupów bo w nic się nie mieszczę ;) ja to nie wiem gdzie jest sprawiedliwość ale nie jedna nie ma takiego brzucha w 25 tc jak ja w 15:olekarz do mnie dzisiaj że mi się przytyło od ostatniej wizyty, hmmm 3 kilo w miesiąc, jak tak dalej pójdzie to będę się toczyła jak kulka :szok: ale u mnie to rodzinne moje siostry też miały brzuch a potem długo długo nic i dopiero głowa :D:D:D
Nic trzeba zacząć zdrowo się odżywiać mówię
to ja siedząca właśnie nad micha kebabahttp://Zobacz załącznik 922724
No nic od jutra:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Wiem że nie piszesz o swoich wizytach,ale mam nadzieję że jak niebawem pójdziesz to zobaczysz tylko bejbika bez żadnego wstretnego krwiaka:growl:
Buziaki kochana:tak::tak::tak:

Następna wizytę mam we wtorek Kochana. Mam odpoczywać - będzie co ma być. Ale musi być dobrze.
Pyszny kebabik - musisz dzieciątko dobrze odzywiac.
Nie martw się waga - za rok sobie będziemy biegać naokoło bloków za woZeczkami. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Slonce dziekuje za pamiec[emoji4]
Ja daje sobie na wstrzymanie do stycznia bo ostatnie poronienie w wigilie wiec nie chcialam wracac po mrozaka w grudniu zeby nie dawac sobie emocji na swieta. W styczniu jade na tydzien na turnus zeby wypoczac[emoji4] i jestem zapisana do dietetyka w koncu wezme sie za porzadna diete eliminujaca moje nietolerancje pokarmowe i sie odmule.
U Ciebie ok? Muluch rosnie?[emoji8]

No dobrze kochana nasza - w takim razie czekamy. Super z tym turnusem sama bym gdzieś wyskoczyła.
Ale na razie mam odpoczywać - krwiak mi wpadł do macicy nieproszony wredny jeden!
Ja tez muszę iść na dietę bo 200 dobije jak ciąża się pomyślnie skończy. ;))))
Ściskam.......

No dobrze kochana nasza - w takim razie czekamy. Super z tym turnusem sama bym gdzieś wyskoczyła.
Ale na razie mam odpoczywać - krwiak mi wpadł do macicy nieproszony wredny jeden!
Ja tez muszę iść na dietę bo 200 dobije jak ciąża się pomyślnie skończy. ;))))
Ściskam.......
O dziad jeden. Lez i wypoczywaj, czasem z nozkami do gory. Buziaki

Ale masz super Mikołajki!!!!!
Uwielbiam te naturalsy!!!! Musza te hormony jakoś wpływać na organizm ze nagle rusza gospodarka z kopyta rusza i zaciazacie dziewczynki! [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
To teraz za co trzymamy kciuki? Kiedy idziesz do doktor kiedy beta kiedy paśnik?
Ale świetnie wieści
[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Od 2 lat był włączony tryb in vitro, a po ostatniej stymulacji i opinii lekarza, głowa trochę odpuściła temat. Rezygnacja mnie dopadła. Do tego metformina od miesiąca, dostinex i dieta IO + ćwiczenia na orbitreku A teraz czekam na info od Paśnika i powtórka bety w sobotę. Jak będzie wzrost, to gin w przyszłym tyg. Martwię się tylko, bo do transferów miałam Accofil i nie wiem czy nie powinnam już zrobić zastrzyku. No mikołajki szalone. A wczoraj mężuś miał urodziny.

Super... Mikolaj przynosi prezenty w postaci cudow i pieknych wynikow bety

reklama
Do góry