reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U mnie bardzo identycznie i też według usg tydzień do przodu. A co do tsh to nie ma co się martwić. W pierwszej ciąży wyszło mi tsh takie jak Tobie teraz i brałam euthyrox i wszystko było ok, teraz też mam podwyższone tsh i już biorę euthyrox
No ja sie jakoś tą przeziernością nie przejmuje i tsh. Tylko ta toksomplazmoza mnie dobiła

reklama
tez tak do tego podeszlam, juz nawet szukalam na olx zeby kupic ale doszlam do wniosku ze bedzie mnie to stresowac
Ja miałam w poprzedniej ciąży dokladnie jak mi pęcherz pękł i wypuścili mnie do domu po dwóch tygodniach. Właśnie dzięki temu że to miałam. Ale pamiętam,że wyszłam w czwartek i kontrolowalam dzidziusia ,a w niedzielę sie poród zaczął ,urodziłam w poniedziałek i mąż oddał juz we wtorek bo używalismy dosłownie chwilę [emoji16] TO był 34 tydzien I łatwo było znaleźć serduszko. A nie mialam jakiegos drogiego.

Cześć laseczki ? Jak tam dzisiaj ? U mnie dobrze choć cały czas myślę o tej zoltaczce..... tz mówi żeby nie czytać i nie nakrecac się..... ma rację.... u nas lepiej kryzys zazegnany..... miłego dnia
Zazdrosze Ci tej pogody u Ciebie [emoji3] ciesze sie że już dobrze u Ciebie. Czasami lepiej się żyje po takim oczyszczeniu atmosfery [emoji849]

No ja sie jakoś tą przeziernością nie przejmuje i tsh. Tylko ta toksomplazmoza mnie dobiła
A na pewno dobrze odczytalas wyniki na tą toksomplazmoze? Bo ja w pierwszej ciąży tak się wystraszylam bo wyszedł wynik pozytywny a potem mi lekarz powiedział że to oznacza że kiedyś w przeszłości przeszłam już tą chorobę

reklama
Do góry