sandra1234
Fanka BB :)
U mnie pierwszy cukier też 92, natomiast krzywa 82-119-77. A dlaczego będziesz robić drugi raz ?mi wyszedl pierwszy cukier 92,6
a przy krzywej 93,2 - 140 - 139,8
ciekawe jaki będzie teraz![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
U mnie pierwszy cukier też 92, natomiast krzywa 82-119-77. A dlaczego będziesz robić drugi raz ?mi wyszedl pierwszy cukier 92,6
a przy krzywej 93,2 - 140 - 139,8
ciekawe jaki będzie teraz![]()
O kurde, to mega wysoki. Jest już lepiej ?Mi w 6tc cukier wyszedł 92-250-200.....postępowanie, dieta głodowa, insulina. Nawet nie pytajcie dlaczego mam takie cukry? bo sama nie wiem, jestem szczupła aktualnie ważę 58-59 kg. No nic jeszcze 20 tygodni i liczę że wszystko wróci do normy.
I co lekarz powiedział na taki wynik ?Ja kiedyś badałam glukozę po obciążeniu i
Na czczo 87
Po 1h 105
Po 2h 65
Nie dałam rady tego wypić. W połowie powiedziałam, że już nie mogę, to pani dolała mi wody. Smak się nie zmienił, a ja czułam się jak Syzyf![]()
Mi zrobił ten lekarz z Poznania, ale mój ginekolog pytał mnie, po co takie coś mi robił, skoro chodziło tylko o małowodzieDziewczyny, czy wy robiłyście posiew z kanału szyjki macicy w ciąży?
U mnie pierwszy cukier też 92, natomiast krzywa 82-119-77. A dlaczego będziesz robić drugi raz ?
Tylko po kwasach dha było mi niedobrze, po zelazie to dziwna sprawa...A zdarza się Wam wymiotować po żelazie? Bo ja narazie biorę takie bez recepty, gin stwierdziła że spróbujemy mniejszy kaliber, ale tak mi po nim niedobrze... tak samo mam.problem z łykaniem witamin. Jak tylko mam włożyć do.ust, już mnie skręca. Nigdy tak nie miałam...
O kurde, ale niespodziankaNo coś Tyto macie niespodziankę. Gratulacje
![]()

Rozumiemkochana, bo ta krzywa cukrowa jest obowiązkowa w 24-28tc ciąży, a ja musiałam zrobić dodatkowo na początku bo ginekolog się bał że mogę mieć coś z cukrem, norma w ciąży do 92 a mi wyszło 93 z hakiem, a on przezorny![]()