reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja też właśnie ogarniam w domu i co chwilę siadam. A do tego czuje delikatne skurcze i boje się że szyjka mi sie dalej skraca
Właśnie ciężko nic nie robić :( ja robie z duzymi przerwami po prostu. Więc duzo siedze i później trochę robię.
Prania mi sie strasznie dużo nazbieralo. Tyle, ze poki co nie prasuje. Prasuje tylko na bieżąco :)

reklama
Żadne surowe mięso, niemyte owoce i warzywa. I ograniczyć kontakt z kotami. Ja właśnie biorę antybiotyk na toxo. Ale według badań zaraziłam się przed ciążą
No to wiem. Ale takie mocno wędzone mieso ktore jest kruche i nie wyglada na surowe to juz chyba mozna co?
Ale i tak dla pewnosci jutro wloze do wrzatku na 20 minut te szynki ktore bede jadla i chociaz bede miała spokojna głowę ;)

No to wiem. Ale takie mocno wędzone mieso ktore jest kruche i nie wyglada na surowe to juz chyba mozna co?
Ale i tak dla pewnosci jutro wloze do wrzatku na 20 minut te szynki ktore bede jadla i chociaz bede miała spokojna głowę ;)
A wiesz czy bylo wedzone na cieplo czy na zimno ?
Kurcze a ja nawet nie sprawdzałam juz drugi raz...
Za pierwszym razem mialam niskie bo cos ok 1 i lekarz nic nie mowil, ze to soe powtarza
Mi gin mowila i endo tez ze jesli za pierwszym razem bylo ok i nie bierzesz lekow to nie ma co powtarzac szybko ale raz w kazdym trymestrze trzeba [emoji57]
Ja w sobote powtarzac bede tsh a do tego ft4, anty tg i tpo.

A wiesz czy bylo wedzone na cieplo czy na zimno ? Mi gin mowila i endo tez ze jesli za pierwszym razem bylo ok i nie bierzesz lekow to nie ma co powtarzac szybko ale raz w kazdym trymestrze trzeba [emoji57]
Ja w sobote powtarzac bede tsh a do tego ft4, anty tg i tpo.
No to dobrze :)
Jeju caly dzien męczę się z ta kuchnią [emoji23]
Ruchy jak emerytka mam

reklama
Do góry