reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Opcja jest zawsze :) ale witamina C ci nie zaszkodzi spokojnie szczególnie na takim etapie i mogę ci polecić herbatę z miodem imbirem cytryną i jak masz to mrożone maliny ja przy przeziębieniu zawsze w garnku taki zestaw przygotuje 2-3 dni i po sprawie bez leków :)
Bardzo dziękuję za radę :D bardzo chętnie z niej skorzystam ;)

reklama
Ja zaluje ze powiedzialam siostrze... teraz juz nikomu nie mowie co dalej... my tez jestesmy blisko ale jak juz mnie mama zaczela wypytywac co i jak i z jakas mina ze nie moge zajsc to juz mialam dosc... mialam wrazenie ze zaraz zacznie obwiniac mojego męża...- nota bene problem jest u mnie nie u niego... ale ona ma takie parcie na wnuka ze boje sie ze sie z nia o to pokloce.... temu juz nic nie mowie... nie wiedza ze teraz jezdze na monitoring...i nie mam zamiaru mowic
Ja niestety zrobiłam błąd i napomnknęłam że chcemy jak zaczynaliśmy się starać w tamtym roku. I na każde okazje dostawałam życzenia żeby dziecko już było, dziadek stawiał diagnozy że mój mąż na pewno ma problem bo jego brat jest bezplodny (problem był u mnie) i do tego masa idiotycznych pytań i współczujących spojrzeń. W końcu powiedzieliśmy że jednak nam się dzieci odechciało i jeszcze nie czas, ale jakieś 2 tyg po tym zaszłam... Przy drugim na pewno już nie będę mówić czy chcemy i kiedy chcemy. Będzie mowa że chcemy jedynaka i koniec. Najwyżej będą mieć niespodziankę..

U mnie wie tylko mama że się staramy ale nie wie ile i wiem że nikomu o tym nie powie, ona nigdy nie dogadywala nam czego kolwiek na temat dziecka.... Za to teściowa i ciotka mojego męża nadrabiaja za cały świat nawet co tydzień pytają kiedy dziecko aż ostatnio mój mąż powiedział że jak będzie to się dowiedzą a jak nie chcemy to nasza sprawa i nic im do tego i narazie jest cisza od dwóch miesięcy w tej sprawie myślę że tak do świąt i się zacznie od nowa...

reklama
Do góry