reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2019

Wiecie co a ja zobaczylam w karcie dzisiaj ze mam wizyte w szpitalu 4 stycznia. W klinice hematologicznej. I teraz zglupialam bo nie wiem dlaczego i po co. W UK karte ciazy nosi sie ze soba, i dzisiaj dopieli mi kartki w szpitalu i zobaczylam wpis. Nie rozumiem bo nikt mi nic nie powiedzial, no chyba ze na dniach dostane list. Ale i tak to dziwne... czyzby mi wyniki zle krwi wyszyl?
Ennis, tez mialas takie spotkanie?
Sorki że dopiero teraz ale 15h w szpitalu i migreny mnie dobily
Nie mam takiej wizyty ale consultant wspominał że jeżeli w krwii coś wyjdzie to będzie. Najczęściej jest to żelazo.

reklama
Ja już po wizycie [emoji6]

Dzidzia rośnie [emoji7] serduszko puka [emoji173]
Założyliśmy kartę ciąży, dostałam skierowanie na badania, ale to już po nowym roku mam porobić [emoji6]
Piękne wiadomości. Bardzo miło takie czytać [emoji3590]

Jeszcze jakieś wizyty przed Świętami? Jak Wam idą przygotowania?

Wszystkozajęte to większy chustoswir [emoji23] mi budżet nie pozwalał nigdy szaleć, ale nosiłam już córkę prawie 10lat temu, gdzie o chustach niewiele osób słyszało:)
Haha, tu tez mialam podejrzenia [emoji6] Ja tez chustowalam ale szybko bylo mi za ciezko i przerzucialm sie na tule.
Sorki że dopiero teraz ale 15h w szpitalu i migreny mnie dobily
Nie mam takiej wizyty ale consultant wspominał że jeżeli w krwii coś wyjdzie to będzie. Najczęściej jest to żelazo.
Ennis a co sie dzialo ze 15h w szpitalu? Wszystko ok?

Ennis tak sie zastanawialam gdzie znowu ucieklas. Zdrowka! Mam nadzieje ze okres swiateczny masz wolny w pubie?

MamaUK powodzenia na wizycie i daj znac po[emoji4]

Wzielam wit wczoraj przed snem, problem w tym ze nie wielam pod uwage ze spie tylko 4godziny. No i obudzialam sie z mdlosciami. Juz sama nie wiem jak to przeskoczyc [emoji2955]

Witam dziewczęta, mam na imię Renata, dziś jest u mnie równo 8 tyg. To moja druga ciąża, ale poprzednia była książkowa a teraz mam krwiaka podkosmówkowego, czy któraś z Was się z tym zmaga lub zmagała? Strasznie się boję :(

Ennis tak sie zastanawialam gdzie znowu ucieklas. Zdrowka! Mam nadzieje ze okres swiateczny masz wolny w pubie?

MamaUK powodzenia na wizycie i daj znac po[emoji4]

Wzielam wit wczoraj przed snem, problem w tym ze nie wielam pod uwage ze spie tylko 4godziny. No i obudzialam sie z mdlosciami. Juz sama nie wiem jak to przeskoczyc [emoji2955]
Weekend musiałam wziąść wolny żeby jechać do rodziców a po nowym roku się zwalniam razem z partnerem. Nie daje rady 5 dni na uczelni i 2 w pubie.
On tak samo. Trudno. Bez dodatkowej kasy przeżyjemy a wolny czas też się przyda

reklama
Witam dziewczęta, mam na imię Renata, dziś jest u mnie równo 8 tyg. To moja druga ciąża, ale poprzednia była książkowa a teraz mam krwiaka podkosmówkowego, czy któraś z Was się z tym zmaga lub zmagała? Strasznie się boję :(
Witamy Cię. Ja niestety nie pomogę bo nie miałam krwiaka ale pewnie ktoś się znajdzie i udzieli wsparcia :) trzymam kciuki żeby się wchlonal jak najszybciej i żeby dzidzia zdrowo rosła.

Do góry