Kasienka3b
Fanka BB :)
No idz koniecznie. Ja tez ide po nowym roku do gina.Ostatnio w maju zabieg Histero. Później wiadomo kontrola i było wszystko dobrze..Ale możliwe minęło pół roku Po nowym roku pójdę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No idz koniecznie. Ja tez ide po nowym roku do gina.Ostatnio w maju zabieg Histero. Później wiadomo kontrola i było wszystko dobrze..Ale możliwe minęło pół roku Po nowym roku pójdę.
Wczoraj jak się położyłam już do łóżka pobolewaly mnie jajniki może po całym dniu w pracy ale myślałam że dostanę@ ale brak...pójdę Po nowym roku bo coś napewno jest nie tak..No idz koniecznie. Ja tez ide po nowym roku do gina.
Powiem ci ze nie przypominam sobie żebym tak czuła sie w pierwszej ciąży.. może dlatego, że popołudniu mogłam odpicząć, a teraz na obrotach ciągle bo 2 latkaOjjjj, współczuje. Mi tez z każdym dniem coraz ciężej. Zaczynam się zastanawiać jak będzie na finiszu... [emoji846][emoji846] i kurcze podziwiam, ze masz sile jeszcze pracować [emoji846] Ja mam wizytę zaraz po swietach, 27.12, w wigilie muszę jeszcze na badania skoczy zeby mieć aktualne i teraz przed wizytami tez się bardziej stresuje niż wcześniej.
U mnie tempka podobnie. dwa dni temu spadła na chwile do 36,12 ale wczoraj 36,40 i dzisiaj 36,35. Tyle ze u mnie 36 dcMam przeczucie, że i w tym cyklu się nie udało.
Dziś jest 20 dzień cyklu, brzuch czasem pobolewa a wczoraj to taki miałam skurcz że nie chciał puścić. Temperatura niby nadal wyższa ale nie szczególnie wysoka bo 36,3°.
Podejrzewam, że przez infekcję, która mnie złapała pod koniec dni płodnych znów się nie udało. Jedna apka wyznacza mi @ na 27.12 druga na 29.12. Ufam bardziej tej pierwszej, bo ostatnio mi się cykle poskracały
Ja też wizytuję 27.12 [emoji119]Ojjjj, współczuje. Mi tez z każdym dniem coraz ciężej. Zaczynam się zastanawiać jak będzie na finiszu... [emoji846][emoji846] i kurcze podziwiam, ze masz sile jeszcze pracować [emoji846] Ja mam wizytę zaraz po swietach, 27.12, w wigilie muszę jeszcze na badania skoczy zeby mieć aktualne i teraz przed wizytami tez się bardziej stresuje niż wcześniej.
U mnie w 10dpo szyjka nisko i śluz biały. Natomiast w 13dpo szyjka powędrowała bardzo wysoko i dużo białego śluzu. I w tym 10dpo test biały, a w 13dpo już widoczna blada kreska.Dobry wieczór dziewczyny [emoji3590]
Chciałam zapytać te zafasolkowane teraz lub kiedys.
Jak wyglądała Wasza szyjka na początku ciąży w okolicach planowanej miesiączki? Jaki był śluz?
Asik raczej ciąży bym nie podejrzewała. Myślę, że powinnaś pójść do lekarza.
Ja się wkurzyłam, wczoraj byłam świadkiem jak panie w żłobku mówiły rodzicom, że dziecko chore a dziś co ?? Dziś patrze a te kaszlące dzieci zostały przyprowadzone... no bez jaj. Gdyby jeszcze rodzice pracowali i nie mogli wziąć wolnego no ale matka siedzi w domu.
Chyba zwrócę jej uwagę jak po młodą pojade[/QUOTE tak bym też zrobiła na twoim miejscu bo to nie jest normalne bez przesady żeby chore dziecko do przedszkola puszczać.katar rozumiem ale już z taka infekcja to już jest nieodpowiedzialne.tak tak wiem ale wiesz czytam na tym necie nie wiem po co a zaś człowiek myśli...