Silje1008
Fanka BB :)
Jednak bedzie chłopiec [emoji6]cos czuje że u mnie będzie podobnie [emoji3]
Najważniejsze że wszystko ok
Tak
Mam nadzieje, ze chłopaki będą mnie całe życie traktowali jak księżniczkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jednak bedzie chłopiec [emoji6]cos czuje że u mnie będzie podobnie [emoji3]
Najważniejsze że wszystko ok
Też tak mówię że jestem księżniczką A nie kopciuszkiem [emoji6]Takto jest najważniejsze
Mam nadzieje, ze chłopaki będą mnie całe życie traktowali jak księżniczkę![]()
A chłopiec ma już wybrane imię?Dokładnie
Lekarz chyba chcąc mnie pocieszyć powiedział,” no wiesz, ale ja mogę się mylić”. Mam mimo wszystko dobry humor, bo nie byłam 100% na dziewczynkę nastawiona
ale przynajmniej mamy z mężem koniec batalii o imię dla dziewuchy
![]()
Super ze z maluszkiem wszystko w porzadkuHaha![]()
Z dzidziutkiem wszystko w porządkuKolejne badania mam za miesiąc, 28.01 to już połówkowe. Z dziewczynki zrobił Nam się drugi chłopiec
)))).
Ważne, ze zdrowyHaha![]()
Z dzidziutkiem wszystko w porządkuKolejne badania mam za miesiąc, 28.01 to już połówkowe. Z dziewczynki zrobił Nam się drugi chłopiec
)))).
Heheheh No proszę!Haha
)))).