reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
No ja już wstałam:-p

Antiope, dzielna dziewczynka...:tak:;-)
Mam nadzieję że decyzja była dobra i uśmiech nie zniknie z Twojej buźki:-)

Sylcia bardzo mi przykro z powodu teścia:-(ale będźmy dobrej myśli, że wszystko skończy sie jak najlepiej..

Fifi no niezdara zemnie nieziemska, kupiłam se juz Super Gluta i zaraz sie zabieram za "naprawe", obym tylko nie spierniczyła tego bardziej...:baffled:

Iwonka mebli niema już gdzie przestawić bo poprostu sie nieda:angry: jak sie wkurze to wywale coś przez okno i sie miejsce zrobi:-D

Witajcie ale naskrobałyście kiedy ja to przeczytam to nie wiem.
A więc mam na imię Agnieszka i mam 23 latka i z moim P staramy się o synka. Nie jesteśmy małżeństwem. Dobrze nam jest tak jak teraz. Jestem ze śląska. Hm co jeszcze. Staramy się dopiero od miesiąca ale na razie nic 1kreseczka na teście była ostatnio może się nam poszczęści tym razem.

Co jeszcze nie wiem jak coś więcej to pytajcie.

Pozdrawiam
Helloł Fallen in love;-) Miło że nas coraz więcej... A może nam wkleisz jakąś swoją foteczke, zebyśmy wiedziały z kim piszemy...?:confused:;-)
Życzę powodzonka w starankach.

Ja pije kawke i zaraz dobieram sie do łóżeczka:-p

Fifi no niezdara zemnie nieziemska, kupiłam se juz Super Gluta i zaraz sie zabieram za "naprawe", obym tylko nie spierniczyła tego bardziej...:baffled:
Wiesz co moze lepiej sprubuj butaprenem skleic, gdyz jest plastyczy. A super glut skleja "na sztywno". Lozeczko bedzie przeciez "pracowac" i poruszac sie i moze wtydy znou pęknac.

A ja na dwor nie poszlam w koncu bo co rusz pada....podobno pozniej ma sie przejasnic.
Ataata powodzenia w sklejaniu!

A ja na dwor nie poszlam w koncu bo co rusz pada....podobno pozniej ma sie przejasnic.
Ataata powodzenia w sklejaniu!
To fakt pogoda jest paskudna i ciagle pada. Az sie nie chce z łozka wstawac. Ja w takie szare i pochmurne dni zaslaniam zaslony i zapalam lampke. Zolte, cieple swiatlo choc nienaturalne jest duzo przyjemniejsze od dziennego-szarego, burego i wpedzajacego w depresje. Do tego zapalm waniliowa swieczke z Ikei i jest mi wtedy lepiej:happy2:

W takim razie zyze Ci powodzenia w spelnianiu zyciowych planow :-)

Dziękuje :-):-) i nawzajem

Dobra ja uciekam na spacerek z dzieckiem wiec do pozniej:)
fallen in love to kiedy teraz testujesz? Pracujesz,studiujesz?
testować będę jak miesiączka nie przyjdzie czyli po 20listopada A pracuje jako opiekunka do dziecka i nie uczę się.

fallen to odwazni jestescie........a macie wogole gdzie zamieszkac jak bys zaszla w ciaze?

Jak bym zaszła w ciąże to na jakiś czas zamieszkamy u mnie a później na swoim :-)

A czym sie zajmujesz?/ Pracujesz czy studiujesz cos?

Pracuje jako opiekunka do dziecka. I nie studiuje.

No ja już wstałam:-p

Antiope, dzielna dziewczynka...:tak:;-)
Mam nadzieję że decyzja była dobra i uśmiech nie zniknie z Twojej buźki:-)

Sylcia bardzo mi przykro z powodu teścia:-(ale będźmy dobrej myśli, że wszystko skończy sie jak najlepiej..

Iwonka mebli niema już gdzie przestawić bo poprostu sie nieda:angry: jak sie wkurze to wywale coś przez okno i sie miejsce zrobi:-D

Helloł Fallen in love;-) Miło że nas coraz więcej... A może nam wkleisz jakąś swoją foteczke, zebyśmy wiedziały z kim piszemy...?:confused:;-)
Życzę powodzonka w starankach.

Ja pije kawke i zaraz dobieram sie do łóżeczka:-p

Zdjęcia nie mam ale jak będę mieć to wkleję :-):-)

reklama
Do góry