Ilma
Fanka BB :)
Nawet jakbym była bogata to i tak wolałabym wydać na coś innego niż na wózek te 9 tys. wózek ma być funkcjonalny, wygodny lekki itd. i to jest kryterium.Mam takie samo zdanie jak Twój mąż!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet jakbym była bogata to i tak wolałabym wydać na coś innego niż na wózek te 9 tys. wózek ma być funkcjonalny, wygodny lekki itd. i to jest kryterium.Mam takie samo zdanie jak Twój mąż!
Mam takie samo zdanie jak Twój mąż!
ja bralam od 6 tc przez 4 tyg luteine, jak trafilam do szpitala to mi ja dali i kazli kontynuować, ale na wizycie kontrolnej lekarz mowil ze nie ma potrzeby jej brac skoro nie ma krwawien i z dnia na dzien odstawilam, tez mialam obawy ale nic sie nie dzieje do tej pory.![]()
I jeszcze by cos zostalo na nagrode dla dzielnej mlodej mamy [emoji23]Wszystkie się zgadzamy [emoji14] ja oglądałam wózki w różnych portalach i jak mi się coś spodobało przełączyłam na sklep i dopiero zobaczyłam cenę, chociaż widzę tez i droższe od cybexa ;/
Przecież w tych pieniądzach naprawdę można kupić „wszystko” !!!! Cała wyprawkęi to dobrych jakościowo rzeczy
![]()
No ja tak samoNawet jakbym była bogata to i tak wolałabym wydać na coś innego niż na wózek te 9 tys. wózek ma być funkcjonalny, wygodny lekki itd. i to jest kryterium.