reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Myślisz, że to może tak boleć? (przepraszam, ale nie jestem pewna... to Twoja pierwsza ciąża?)
Pamietam jak moj mlody nieraz kopał po pęcherzu a później po zebrach [emoji85] teraz te ruchy sa fajne potem nieraz juz nie koniecznie jak ci znienacka przywali [emoji23]
Mam dla Was cos na oslode: u wiekszosc kobiet po porodzie koncza sie bole okresowe albo sa znacznie slabsze. Ciaza nie tylko obciaza organizm ale i niektore aspekty naprawia :tak:
Heh to ja jestem inna [emoji12] po porodzie mam gorsze bole przy okresie niz kiedykolwiek [emoji58]
Kurczę, a byłam przekonana, ze witaminy raz dziennie wystarcza://
Ja biore takie w ktorych mam dwie tabletki do brania - Doppelherz activ mama premium.

reklama
Witam sie w zaśnieżoną środę ❄

Ja przed pierwsza ciąża tez mialam bolesne miesiaczki po porodzie (CC) juz o niebo lepiej. Czasami bolał brzuch ale do zniesienia.

Ja biore Prenatal Duo.

Ważny jest DHA co najmniej 600 mg. Niestety w żadnym preparatów na rynku nie ma aż tyle w jednej kapsułce chyba że będziemy piły tran w płynie ale jak dla mnie nie do przełknięcia :( Ja biorę Prenatal Duo- wszystko co potrzebne i nic ponadto ;)

Ważny jest DHA co najmniej 600 mg. Niestety w żadnym preparatów na rynku nie ma aż tyle w jednej kapsułce chyba że będziemy piły tran w płynie ale jak dla mnie nie do przełknięcia :( Ja biorę Prenatal Duo- wszystko co potrzebne i nic ponadto ;)
W Doppelherz aktiv mama premium wlasnie jest 600mg DHA [emoji854]no ale wlasnie jest to w dwoch tabletkach [emoji854]

reklama
Do góry