reklama
U
użytkownik 188556
Gość
Wynik super[emoji5]
Ja biore dopiero niecale 2 miesiące, i nie wiem czy już robic badania czy spada czy jeszcze czekac?
A jaka dawka zbijalas?
Ja biore dopiero niecale 2 miesiące, i nie wiem czy już robic badania czy spada czy jeszcze czekac?
A jaka dawka zbijalas?
Hej jestem i ja
Motylku Witaj
Ja już mam wynik 1, 888 przez 3 miechy brania euthyroxu
U
użytkownik 188556
Gość
Ja mam 50. I chyba zrobie gdzies na dniach i zobacze jak u mnie sytuacja[emoji5]Dawka 25 ja zrobiłam dopiero teraz badanie bo wcześniej jakoś mi nie pasowało bo to bo tamto ale teraz bd musiała zapisać się do gina i zobaczymy co on powie
Ładnie zbilas, teraz tylko trzymać takie tsh do ciąży[emoji8]
Motylek witaj <3 jesli dobrze rozumiem to masz endomende jak ja? no bo o zrostach piszesz i tez jesli dobrze rozumiem to tez problem z nasieniem? jaki plan u Was dalej?
Zrosty nie są spowodowene endometriozą. Co prawda podczas laparoskopi znaleziono jedną małą torbiel, ale była ona nie w tym miejscu co zrosty. Wina leży raczej w nasieniu.
Dawka 25 ja zrobiłam dopiero teraz badanie bo wcześniej jakoś mi nie pasowało bo to bo tamto ale teraz bd musiała zapisać się do gina i zobaczymy co on powie
Wynik bardzo dobry!
U
użytkownik 188556
Gość
Ja mam to nawet bez Euthyroxu[emoji23]Dziewczyny myślicie że od euthyroxu mogę być nerwowa? Tzn lepiej się czułam kiedy miałam wyższy wynik a teraz jestem strasznie nerwowa, dosłownie wszystko mnie wkurza nie wiem co jest
Zamiennik tego leku to Letrox ( nie ma laktozy w składzie), moze tego spróbuj jeśli po tym się złe czujesz?
U
użytkownik 188556
Gość
Robię paszteciki z kapustą i grzybami. Ugotowałam grzyby, które miałam od rodziny, zaczęłam kroić. I patrzę jakieś takie małe, białe kawałeczki są. Myślałam że to jakiś brud czy coś, a to takie malutkie glistki były[emoji36]
Matko i córki myślałam że zwymiotuje[emoji32]
Dużo ich było. Od razu wyrzuciłam.
Ale co gorsza robiłam też paszteciki na Święta i używałam tych samych grzybów! I jak pomyśle że jadłam takie robale to aż mi żołądek podchodzi do gardła[emoji36]
Matko i córki myślałam że zwymiotuje[emoji32]
Dużo ich było. Od razu wyrzuciłam.
Ale co gorsza robiłam też paszteciki na Święta i używałam tych samych grzybów! I jak pomyśle że jadłam takie robale to aż mi żołądek podchodzi do gardła[emoji36]
reklama
Podziel się: