cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Mega dziwne. Ale widzisz coraz czulsze s te testy robione i coraz wiecwj przypadkow badziochow na nich.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie ze możeszCześć dziewczyny. Wchodze dziś na forum starań 2019 i co tam sie dzieje?! Troszke kwas sie narobił. Jakoś nie przyjemnie tam.
Dobrze że tu miło. Aż inaczej sie czyta.to co mogę sie czasem wyżalić i doradzić?
Pozdrawiam was śnieżnie
Hah ze mnie też widocznie [emoji16]@Migdalove daj spokój, nigdzie nie idz. Widzisz ja zostalam wysmiana za to ze nie chcialam czytac o jajach setny raz![]()
Taka ze mnie nudziara ;p
Kolejna znajoma z 2019 [emoji16]Cześć dziewczyny. Wchodze dziś na forum starań 2019 i co tam sie dzieje?! Troszke kwas sie narobił. Jakoś nie przyjemnie tam.
Dobrze że tu miło. Aż inaczej sie czyta.to co mogę sie czasem wyżalić i doradzić?
Pozdrawiam was śnieżnie
Czytałam gdzieś wyżej i bardzo się cieszę!!Jeszcze tam ostatnich parę słów zostawiłam. Dla jasności sytuacji po prostu. A po wizycie u mnie super, możemy się starać. Nie było ani jednej malutkiej torbieli.![]()
A czym różni się pregna plus od pregna start? Ja biorę od sierpnia ten drugi.Zaraz zjemy coś i jedziemy do Apteki Gemini po Fertilman i Pregnę Plus, mam nadzieję, że w Malborku gdziekolwiek znajdę w normalnej cenie i żebym w ogóle dostała te dwa specyfiki.![]()
Pewnie, że można! Zapraszamy!![]()
RozumiemSkładem.
Pregna start skład:
Zobacz załącznik 932546
Pregna Plus skład:
Zobacz załącznik 932547
W pregnie start dla mnie brakuje żelaza, dlatego wybieram Pregnę Plus.![]()
Różnie, bardzo różnie, u mnie po 5 dniach od odstawienia wystąpiła, a u innych wystarczyły 2 dniKochane, czy wiecie może po jakim czasie po zaprzestaniu brania duphastonu może wystąpic miesiączka? Jutro mam wziąć dwie ostatnie tabletki i tak się zastanawiam kiedy ewentualnie będziemy mogli znowu zacząć działania![]()