Kaamilaaa
Fanka BB :)
Dzis 19+5 [emoji3]Kamilaa a ktory to tydzien u ciebie ?
Super [emoji3] i jaki juz duzy [emoji7][emoji7]Jestem juz po wizycie
Z synkiem wszystko wporządku serduszko pieknie miarowo bije. ma sporą głowkę odpowiada 28+5.
I rosnie kolosik dzis 26+2 a waga 1200g o 2 tyg juz wyprzedza...
Dostałam zelazo bo juz wartosci są ponizej normy oraz Macmiror Complex bo ta wydzielina, dodatkowe bole i leukocyty w moczu moga coś już wywolywac ale na szczescie tylko 3 dni mam je brac.
Dostalam Plan porodu mam sobie go przeczytac zastanowic sie i na anstepna wizyte wziac ze soba.
co do cukru powiedzial ze nie ma tragedii zwlaszcza ze przekroczenia nie sa duze na czczo a hba1c nie jest zle.. lepiej taki wynik jak mam ponizej normy niz jakby mial byc wyzszy. kontynuowac diete, nie podzerac slodkiego (to moze byc niemozliwe) ...
Ale super [emoji3][emoji3]Ubran nakupilam juz wczesniej, teraz to juz pieluchy rozek podklady itp. ale pokaze Ci to co rozowe jesli Cie to cieszy![]()
Ja juz mam tyle ciuszkow ze nic nie powinnam kupowac a jednak korci [emoji85] poki co jednak nie mam szans na kupowanie bo mamy sporo wydatków w zwiazku z przeprowadzką [emoji57] ale w przyszlym miesiacu mam nadzieje tz mame wycoagnac na zakupy do lumpka [emoji3] bede szaleć [emoji3][emoji85][emoji23]