reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Spanie to moj aktualny problem, na plecach nie daje rady, te poduszki ciazowe wkurzaja mnie bardziej niz pomagaja, a na bokach ...[emoji85][emoji85][emoji85]biodra mnie bola i czuje jak dzieci sie kotluja.Spie po 2-3 godz.
A wyprawka w sumie gotowa pomijajac pare *******.No i ciezarowke pampersow musze zamowic[emoji23]
Ja też nie mogłam spać w ciąży. Ból bioder i rwanie aż do kolan i ten nieszczęsny zespół cieśni nadgarstka. Marzyłam żeby urodzić i spać na brzuchu. Teraz zamiast bólu budzi mnie Jasiek, a spać na brzuchu nie mogę przez big cycki:-D. Ach...jakie to piękne.
Dobrze Cię tu widzieć:).

reklama
Ja też nie mogłam spać w ciąży. Ból bioder i rwanie aż do kolan i ten nieszczęsny zespół cieśni nadgarstka. Marzyłam żeby urodzić i spać na brzuchu. Teraz zamiast bólu budzi mnie Jasiek, a spać na brzuchu nie mogę przez big cycki:-D. Ach...jakie to piękne.
Dobrze Cię tu widzieć:).

To mnie pocieszylas[emoji23][emoji23][emoji23]czekam az sie mlodym czkawka zacznie, to chyba sobie wogole odpuszcze.Zespol ciesni tez mam[emoji23]pocieszam sie ze jeszcze 3,5 miesiaca[emoji120]

To mnie pocieszylas[emoji23][emoji23][emoji23]czekam az sie mlodym czkawka zacznie, to chyba sobie wogole odpuszcze.Zespol ciesni tez mam[emoji23]pocieszam sie ze jeszcze 3,5 miesiaca[emoji120]
W jednej ręce odpuściło w dniu porodu, w drugiej jeszcze miesiąc nie miałam czucia w kciuku. Teraz jest już super, więc się nie martw :)
A w ciąży pomagał basen, po godzinnym pływaniu padałam jak mucha:D

@Jaskolcia gratuluję ciąży, nie wiedziałam, że jesteś brzuchata [emoji3526] my narazie przez 3 miesiące mamy opiekunkę z racji tego, że przez ten okres ja mam podwójne wynagrodzenie. Potem ma iść do żłobka i mocno się obawiam tego...narazie ma rok i ani razu chora nie była jakoś porządnie
Dziękuję:)

A jak Twoje samopoczucie przed powrotem do pracy?

reklama
Dziewczyny pytanie mam,czym smarować Blizne po cc ?
Bo jakoś brzydkie zgryzienia mi się tobie nad szwem a na samym szwie też nie jest lepiej

Do góry