reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Testować czy jeszcze nie?

MalaMi24

Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Spóźnia mi się miesiączka jeden dzień. Nigdy wcześniej się nie spóźniala. Staramy się bezskuteczne już rok. Czy test o czułości 25 mlu będzie już jutro rano wiarygodny? Czy jeszcze poczekać? Z góry dziękuję za pomoc :)

reklama
Dostałam różowego plamienia pewnie miesiączka się rozkręci tak jak to było w poprzednim cyklu. Możliwe że wydłużyły mi się cykle zawsze miałam 27 dni a teraz 28 dni. Wariuje poważnie... albo to przez olej z wiesiolka. Nic gdybanie mi nie pomoże, zapisze się dzisiaj do endokrynologa może mam coś z hormonami nie tak. Pracę też mam stresująca i odpowiedzialna. Kortyzol dość zniszczeń może narobic i obniżyć poziom progesteronu. Wiesz najgorsze to myślenie jaki powód, dlaczego się nie udaje tyle czasu :(:( Jedno wiem nie poddam się :tak:

reklama
Przykro mi [emoji26][emoji26]
Ale olej z wiesiołka bierzesz tylko do owu ?
Dokładnie przebadasz się i też będziesz spokojniejsza. Jest też tak że jak za bardzo chcemy to głowa też nas blokuje i nie wychodzi i właśnie dlatego trzeba wyluzować tylko pytanie za milion jak to zrobić [emoji848]

Tak tylko do owu biorę a po owu olej lniany. Może nie powinnam oleju lnianego brać? Ale z tego co czytałam nie powoduje skurczów macicy. Ech to prawda jak się bardzo chce to nie wychodzi. Postaram się skupić myśli na czymś innym i po prostu się kochać bez myślenia czy skutecznie :p

Tak tylko do owu biorę a po owu olej lniany. Może nie powinnam oleju lnianego brać? Ale z tego co czytałam nie powoduje skurczów macicy. Ech to prawda jak się bardzo chce to nie wychodzi. Postaram się skupić myśli na czymś innym i po prostu się kochać bez myślenia czy skutecznie :p
I tak trzymaj na pewno tak będzie do owu [emoji12][emoji12][emoji12] jak znam nas kobietki to po owu powtórka zaś udało się czy nie no niech ta @ nie przyjdzie [emoji6][emoji6][emoji6][emoji8][emoji8][emoji8]

Wszystko możliwe, że znów tak może być najlepiej zapomnieć kiedy się dostało @ nic nie liczyć ale tak się nie da :D:D dziękuję naprawdę za wsparcie kochana:* niech ten cykl bedzie owocny!

Jakaś masakra od wtorku wieczorem co zjem to wymiotuje. Dzisiaj jest to samo, mogę tylko pić wodę i elektrolity. Okropna infekcja na l4 siedzę:(
To współczuję [emoji46] najgorsze co może być to wymioty i rozwolnienie kuruj się i wracaj do zdrowia ja zawsze przy wymiotach smecte pije i po niej udaje się po troszku zjeść

Ja próbowałam smecte wypić ale od razu po niej biegiem do wc :( Spróbuje cokolwiek zjeść bo słaba jestem a tu trzeba za jakiś czas działać :D:D
Herbatniki albo suchary może spróbuj jak nic innego nie możesz zawsze to coś a jak będzie tak dalej to do lekarza jeszcze raz nie daj boże się odwodnisz a to też niebezpieczne [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Herbatniki albo suchary może spróbuj jak nic innego nie możesz zawsze to coś a jak będzie tak dalej to do lekarza jeszcze raz nie daj boże się odwodnisz a to też niebezpieczne [emoji8][emoji8][emoji8]

Dziękuje za pomoc, jestem wdzięczna! ;* Tak wybieram się jutro jak nie będzie nic lepiej. Najgorsze jak to jakieś grypsko :(

Do góry