Ennis92
Fanka BB :)
Fajne jest tylko spore bo długość ma 80cmAle fajne, podoba mi się, nie prxyuwazylam wcześnie czegoś takiego.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fajne jest tylko spore bo długość ma 80cmAle fajne, podoba mi się, nie prxyuwazylam wcześnie czegoś takiego.
Ja miałam taki dla ostatniego synka, był fajny z tym że jeszcze lepiej by było gdyby zamiast półek były szuflady [emoji16] ale można dokupić koszyki i też jest ok [emoji6] teraz też kupuje, jeśli się uda to właśnie z komoda zamiast półek [emoji4]A co z przewijakiem? Inwestujecie w komode z przewijakiem czy przewijak na łóżeczko?![]()
Też mi coś edycja nie wchodziJa miałam taki dla ostatniego synka, był fajny z tym że jeszcze lepiej by było gdyby zamiast półek były szuflady [emoji16] ale można dokupić koszyki i też jest ok [emoji6] teraz też kupuje, jeśli się uda to właśnie z komoda zamiast półek [emoji4]
Widziałam już wczoraj. Jak dla mnie jest ładny i chyba wezmę jeśli będą dostępne, może akurat jak będę zamawiać to będą już inne kolory dostępne [emoji4] jednak nie jest tak dziurkowany jak te co tu mam w sklepachA propo ostatniej rozmowy o kocykach. Mama ginekolog wvzoraj dodała ze kolo piątku beda ich kocyki w cenie 79.90 czy jakos tak. Tylko w kolorze szarym.Zobacz załącznik 944374
Ja dzis sie dorobiłam sluchawek zeby bie przeszkadzać innym więc dziś zobaczylam [emoji13]Widziałam już wczoraj. Jak dla mnie jest ładny i chyba wezmę jeśli będą dostępne, może akurat jak będę zamawiać to będą już inne kolory dostępne [emoji4] jednak nie jest tak dziurkowany jak te co tu mam w sklepach
Kwestia gustu [emoji12]ja uznalam że skoro mam w domu wózek, łóżeczko i kilka innych drobiazgów to mogę sobie poszaleć z innymi rzeczami [emoji1][emoji1]Mi się te kocyki nie podobają i ceny też jak z kosmosu [emoji85] chociaż niby 100% bawelna
Jak najbardziej się zgadzamKwestia gustu [emoji12]ja uznalam że skoro mam w domu wózek, łóżeczko i kilka innych drobiazgów to mogę sobie poszaleć z innymi rzeczami [emoji1][emoji1]