• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Na 17:20, do tego czasu chyba zglupieje
Melduję się i ja po wizycie, myślałam że umrę na zawał, ale jest 3mm maluch i serduszko bije [emoji177][emoji177] jestem taka szczęśliwa [emoji7]
Gratulacje[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Wszystkie wam zazdroscimy [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Hej dziewczyny.
Wróciłam właśnie z wizyty
6+2
Trzeslam się jak galerera [emoji3] aż mi ciśnienie podwyższone wyszło.
Na usg pęcherzol, i nawet (odpukac) był migajacy punkcik, prawdopodobnie serducho ale ginekolog nie chciał jeszcze zapeszac.
Karta ciąży założona :-)
W czwartek mam się do niego zgłosić na oddział do szpitala, zrobi mi kompletny przegląd badań.
Pouczyl oczywiście że do 12 tc to wsio może się zdarzyć ale póki co wygląda to obiecująco.
Trzymam kciuki za moją fasolinę [emoji110][emoji110][emoji110]
Super [emoji3590][emoji3590]
Gratuluję

Hej dziewczyny.
Wróciłam właśnie z wizyty
6+2
Trzeslam się jak galerera [emoji3] aż mi ciśnienie podwyższone wyszło.
Na usg pęcherzol, i nawet (odpukac) był migajacy punkcik, prawdopodobnie serducho ale ginekolog nie chciał jeszcze zapeszac.
Karta ciąży założona :-)
W czwartek mam się do niego zgłosić na oddział do szpitala, zrobi mi kompletny przegląd badań.
Pouczyl oczywiście że do 12 tc to wsio może się zdarzyć ale póki co wygląda to obiecująco.
Trzymam kciuki za moją fasolinę [emoji110][emoji110][emoji110]
Extra [emoji846]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry