reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sili....wylewam morze łez....bo znowu to samo...trzeci raz w 8dpt plamienie i koniec....
nie mam już sił wierzyć ...bo w co....
Rozumiem Cię kochanie. Popłacz sobie teraz...Ale nie zamykaj się na nowe możliwości i ludzi...
Wiesz, moje dzidzi rosło do 6 tyg. W jajowodzie gdy pekl. Przesyłam załamanie nerwowe. Nie chciałam widzieć ludzi, dzieci z rodziny. Było mi straaasznie zlee i miałam żal do połowy świata. Stracilam jajowod. Pozniej zamaiat ciazy pekl mi torbiel na jajniku i wycieli.
Żal i lzy ogromne były :(
Jednak niepotrzebnie. Nikt temu winien, dzieci wspaniałe tak na prawdę i warto się poświęcać. Musisz przez to przejść i za jakiś czas zobaczysz wszystko z innej perspektywy. Tylko się nie blokuj.

Wczoraj punkcja.
Dzisiaj telefon z labu 6 zaplodnionych rozwija sie dobrze.
Transfer w sobotę.
Trzymac kciuki za szczęśliwą 7 ( 7 trans)

No no niech pieknie rosna Twoje kropeczki!!!!
Dawaj znac jak sytuacja a my trzymamy kciuki!!!
[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
To MUSI byc szczesliwa 7!

Sili....wylewam morze łez....bo znowu to samo...trzeci raz w 8dpt plamienie i koniec....
nie mam już sił wierzyć ...bo w co....
Kochana nawet nie wiem co ci napisac bo teraz to pewnie nic nie jest ci w stanie poprawić humoru wiec wypłacz sie, odpocznij i pamietaj ze po każdej burzy w koncu zawsze wychodzi słońce i u ciebie tez wyjdzie! Zobacz dziewczyny tu walczą do upadłego, niektórym udało sie dopiero za 8 razem.

reklama
Do góry