rośnie eleganckoNie zdążyłam iść na betę od rana, ale zrobiłam sikanca teraz czyli już któreś siusiu z kolei i kreseczka jest coraz sliczniejsza czyli betka wzrasta ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rośnie eleganckoNie zdążyłam iść na betę od rana, ale zrobiłam sikanca teraz czyli już któreś siusiu z kolei i kreseczka jest coraz sliczniejsza czyli betka wzrasta ❤
piękne 2 kreskiNie zdążyłam iść na betę od rana, ale zrobiłam sikanca teraz czyli już któreś siusiu z kolei i kreseczka jest coraz sliczniejsza czyli betka wzrasta ❤
U mnie to zawsze objaw @U mnie się chyba rozkręca bo zaczyna się kremowy śluzw zeszłym miesiącu miałam tak po raz pierwszy, więc wiąże to z małpa :/ Ale szybko coś, dwa dni przed terminem i 11 dpo. W dodatku mam coraz więcej obaw, że to nie jest dobry czas i czy w ogóle chcę, wszystko przez to że nie wychodzi
![]()
U mnie to zawsze objaw @
Dołącz do nas i odpuśćbez temperatury, bez testów owulacyjnych
po prostu wyciszenie i sex 2-3 razy w tyg
![]()
Chciała bym ale ja czasem po 12h wracam wykończona, mój partner też nieraz mówi wprost ze nie da rady i już :/ a jeszcze wypadnie na początku miesiąca drożność to zobaczę jakie będą zalecenia. Ale chyba masz rację, lepiej mi będzie bez mierzenia i testów. Mniej myślenia.U mnie to zawsze objaw @
Dołącz do nas i odpuśćbez temperatury, bez testów owulacyjnych
po prostu wyciszenie i sex 2-3 razy w tyg
![]()
Ciekzo tak bez myślenia jak dla mnieChciała bym ale ja czasem po 12h wracam wykończona, mój partner też nieraz mówi wprost ze nie da rady i już :/ a jeszcze wypadnie na początku miesiąca drożność to zobaczę jakie będą zalecenia. Ale chyba masz rację, lepiej mi będzie bez mierzenia i testów. Mniej myślenia.
No ja w poprzednich cyklach byłam strasznie nakręcona, ten cykl z kolei miałam bardziej na nie. Niby się staraliśmy ale ja ciągle byłam na etapie czy oby na pewno tego chcemy :/ strasznie mnie to dołujeCiekzo tak bez myślenia jak dla mnie
Chciała bym ale ja czasem po 12h wracam wykończona, mój partner też nieraz mówi wprost ze nie da rady i już :/ a jeszcze wypadnie na początku miesiąca drożność to zobaczę jakie będą zalecenia. Ale chyba masz rację, lepiej mi będzie bez mierzenia i testów. Mniej myślenia.
Mi też ciężko, ale jak się bardzo chce to nie wychodziCiekzo tak bez myślenia jak dla mnie