• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
W ciąży z mloda pozno bylo mi widac brzuch ale ja mialam atrakcje jelitowe takze zamiaat przybierac chudlam dopiero w lipcu cos bylo widac. A tu zapowiada sie inaczej. Zobaczymy.

Kochana to skoro uwazasz ze owu mialas 5 to liczmy ze zagnieżdżenie bylo 12dpo czyli dopiero w tamtym tygodniu masz ta sama sytuacje co ja. Noe denerwuj sie i czekaj wiemze sie łatwo mowi ale pomysl ze ja przechodze to samo i tez czekam. Za kilka miesiecy bedziemy sie z tego smiac
No dokładnie... Jakoś specjalnie nie panikuje....cycki bolą jajniki ciągną... Więc nic się nie zmieniło... Może faktycznie jest jeszcze za wcześnie.

Tak się cieszyłam na te dzisiejsza wizytę a tu zaczęła mi wczoraj głowa pękać. Normalna książkowa migrena ze swiatlowstretem i nudnościami (choć te akurat mogą mieć tym razem inne podłoże). Wzięłam wczoraj i dziś rano ten nieszczęsny Apap ale równie dobrze mogłabym trzy razy splunąć przez lewe ramie. Zawsze pomagał nimesil ale o nim mogę zapomnieć :( Na wizytę oczywiście pójdę ale to będzie ciężka przeprawa. Leżę teraz w łóżku i wściekam się na koty, ze za głośno łażą...
Ja miałam to samo w sobotę. Cały dzień głowa bolała niemiłosiernie, aż na wymioty rwało. Wytrzymałam jakoś. Chociaż zasypiałam nadal z bólem.

Dziewczyny pomocy, to narazie sama morfologia a już tyle wykrzyknikow. Mam już się denerwować?
Screenshot_2019-03-27-18-49-56.jpeg
Screenshot_2019-03-27-18-49-59.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry