Sysia29
Fanka BB :)
Ja biorę magnez z potasem. Raz dziennie. Pomaga mi na te moje problemy z serduchemDziewczyny bierzecie magnez ? Jak często?
Co do opryszczki podobno posmarowanie pasta do zębów pomaga. Ale nie wiem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja biorę magnez z potasem. Raz dziennie. Pomaga mi na te moje problemy z serduchemDziewczyny bierzecie magnez ? Jak często?
Co do opryszczki podobno posmarowanie pasta do zębów pomaga. Ale nie wiem.
To super wiadomość. Wypróbuję bo mnie mdłości męczą strasznieMój lekarz pozwolił mi pić trochę coli ( pomagała mi trochę na mdlosci )![]()
Gratulacje[emoji846]Wklejalam na wizytach :-) 14 mm dziecka, serduszko bije 160 razy na minutę:-)Zobacz załącznik 956479
Mnie trochę puściły ale 2 tygodnie prawie przeleżalamTo super wiadomość. Wypróbuję bo mnie mdłości męczą strasznie
pomógł mi też sok pomarańczowy - za to nie pomogły imbiry , migdały itp. A wręcz było jeszcze gorzej ...fakt faktem że muszę co chwilę coś zjeść i zastanawiam się nad moją wagą końcową Ja też mam takie dni, że mniej.Dziewczyny czy Was piersi nadal bolą bo mnie dziś jakby mniej i już schizuje
Ja słyszałam że woda gazowana w 1 miesiącach ciąży może tyle o ile zagrażać- to jak ktoś ma słaby żołądek i może powodować wzdęcia i ewentualnie wymioty ...czyli jak mamusia przyszła się dobrze czuje ( nie ma mdłości i wymiotow ) to może sobie pićWy tu z tym gazowanym a ja tylko pije wodę gazowana. Niegazowka w ogóle nie wchodzi

Kurr... Chyba czeka mnie leżenie plackiem, bo trochę posiedziałam i leci więcejjak jutro nie będzie poprawy to chyba szpital
![]()