reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

A jak długie masz cykle? I czy wiesz mniej więcej w którym dniu cyklu jest owulacja?
Prędzej miałam 27-28 ale teraz skracają mi się 25-26. Owu koło 13-14 . Wyniki mam idealne, tam w środku też mówiła, że super i wszystko gra. Jedynie mam teraz euthyrox przepisany bo tsh prawie 3 mam i to jest trochę za wysokie i może utrudniać zajście.
Ja jezeli teraz dostane @ to bede brala 3 cykl clo 1x1 od 3-7dc. Ja biore wieczorem i najlepiej sie czulam a Ty o jakiej poze bierzesz? Duphaston tez biore wieczorem od 20dc do 25dc puerwszy raz to mam przepisane
Dopiero zacznę brać i chyba też zacznę wieczorem :) a jakieś skutki uboczne czułaś? Mam nadzieję, że też mi duphaston przepisze po owulce.

reklama
No mialam migrenowe bole glowy a nigdy nic takiego sie u mnie nie dzialo. Od zazycia po obiedzie w tedy przez 4 godz bol. Zawroty glowy i ogolnie jakos zle sie czulam biore na noc i jest ok

Prędzej miałam 27-28 ale teraz skracają mi się 25-26. Owu koło 13-14 . Wyniki mam idealne, tam w środku też mówiła, że super i wszystko gra. Jedynie mam teraz euthyrox przepisany bo tsh prawie 3 mam i to jest trochę za wysokie i może utrudniać zajście.Dopiero zacznę brać i chyba też zacznę wieczorem :) a jakieś skutki uboczne czułaś? Mam nadzieję, że też mi duphaston przepisze po owulce.

Tez biore euthyrox do tego witaminy dla starających się i olej z wiesiołka. Pomimo tego wszystkiego narazie się nie udaje :(

reklama
W 4 kapsułkach jest okolo 1600mg kwasow tluszczowych w tym LA i GLA, wiec lekarz pow. Zeby brac 2x 4 kapsułki dziennie bo to i tak jest kilka dni od @ do owulacji a nie caly miesiac wiec przyswaja ich organizm mniej. A od owulacji juz nie brac bo jakies mikroskurcze macicy sie dzieja

Do góry