Paula919191
Fanka BB :)
To dobra wiadomośćCiągle jakaś taka zmęczona jestem ale już prawie nie plamię, zero nitek czy skrzepów, został tylko podbarwiony śluz. Jestem dobrej myśli, ale obawy z tyłu głowy ciągle są
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To dobra wiadomośćCiągle jakaś taka zmęczona jestem ale już prawie nie plamię, zero nitek czy skrzepów, został tylko podbarwiony śluz. Jestem dobrej myśli, ale obawy z tyłu głowy ciągle są
Który tc? Trzymam kciuki żeby w niedzielę już było pięknie widać.Jestem. Pęcherzyk ma 11 mm. Zarodka jeszcze nie widać. Kolejne USG w niedzielę.
5t + 4dKtóry tc? Trzymam kciuki żeby w niedzielę już było pięknie widać.
Ile bym dała za brak objawów. W pierwszej ciąży też nic a teraz wszystkie możliweDziewczyny, czy któraś tak jak ja nie na ŻADNYCH objawów, oprócz lekkiego bólu piersi? Dzisiaj 8+2, a u mnie do tej pory nic się nie pojawiło i im dłużej się nad tym zastanawiam, tym bardziej jestem przerażonaUSG dopiero za tydzień.
Niektóre tak bezobjawowo przechodzą ciążę [emoji4] Nie martw się na zapas. U mnie też bardzo mało objawów - piersi praktycznie wcale, a mdłości sporadycznie...Dziewczyny, czy któraś tak jak ja nie na ŻADNYCH objawów, oprócz lekkiego bólu piersi? Dzisiaj 8+2, a u mnie do tej pory nic się nie pojawiło i im dłużej się nad tym zastanawiam, tym bardziej jestem przerażonaUSG dopiero za tydzień.
Ja to się dziś zastanawiałam czy naprawdę jestem w ciąży .Przy dwóch ciążąch wymioty straszne,a teraz nic .Dziś to z tyłu mnie boli jak na okres ,a tak to nivDziewczyny, czy któraś tak jak ja nie na ŻADNYCH objawów, oprócz lekkiego bólu piersi? Dzisiaj 8+2, a u mnie do tej pory nic się nie pojawiło i im dłużej się nad tym zastanawiam, tym bardziej jestem przerażonaUSG dopiero za tydzień.
BrawoJestem. Pęcherzyk ma 11 mm. Zarodka jeszcze nie widać. Kolejne USG w niedzielę.
Już bym też poszła ale u mnie dopiero 5t1d więc już ten tydzień wytrzymam. To może już coś będzie konkretnego.[emoji4]5t + 4d