reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga dzieciątek

Minął kolejny tydzien
Zosia mimo biegunki przybrała.... 190g :szok:
Ona chyba jakiś skok ma :-D

Bardzo się cieszę bo byłam przekonana że w tym tygodniu waga jej spadnie :baffled:

Aktualnie (na wczoraj) Zosia waży 7270g.

Moniko - nie masz powodów do zmartwień. Zosia jest aktualnie troszke powyzej 50 centyla. Więc Twoja córeczka też na pewno jets w normie. Pewnie jeszcze jest przed 'lwim' skokiem

reklama
Efilo, dzięki :-), ale widzisz, Karolina jest prawie miesiąc starsza od Zosi i ważyła więcej o 310 g przy porodzie. Ale też na zagłodzoną nie wygląda ;-)

a Wiktor we wtorek był ważony-6900g i mierzony 64cm
chudziak z niego...w porównaniu do waszych bąbli...a pielęgniarka mówiła, że dobrze, że nie za gruby..

Dziewczyny jestem w szoku:szok: i wy pewnie też będziecie ;-)
Mój chuderlak przybrał w miesiąc 1200g :-D:-D:-D
Waga dzisiejsza: 7050g :-)

jejku dziewczyny ja mojego dawida ostatnio wazyłam dwudziestego ktoregos pazdzierniak i wtedy wazył 8200 to teraz pewnie juz ponad 9kg. Jak bedzie mial roczek to pewnie z 13kg, jak nie wiecej

Oj widze tendencje do skokow wagowych!Super dziewczynki rosna wasze malizny :)))

Ja sie modlilam zeby moje dziecko przestalo tak tyc,w tydzien przybierala 220-240 gram!!!W takim tepie nadwaga morowana...no i wymodlilam.W cztery tygodnie mala przybrala530 gram,wazy teraz 8kilo :) za to urosla baardzo bo 5 cm w cztery tygodnie:p.

Ale mam duza coreczke...oohhhh prawie dorosla hihi

reklama
Do góry