Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,ja oczywiscie sie ciesze ze moja mala ladnie przybiera ale za ladnie tez nie dobrze...tak jak pisalam gdyby dalej takim tempem tyla ,byla by grubo ponad 90tym centylem
a to chyba nie do konca dobrze...
Czyli super, że się stabilizuje!
to spodziewam się hipopotama!
Ledwo nadążałam z łyżeczką, jak tylko wyjmowałam pustą z buzi zaczynał buczeć i buczał do włożenia następnej - w szeroko otwartą, gotową paszczę
Myślałam, że mnie ZJE 

)Minął kolejny tydzien
Zosia mimo biegunki przybrała.... 190g
Ona chyba jakiś skok ma
Bardzo się cieszę bo byłam przekonana że w tym tygodniu waga jej spadnie
Aktualnie (na wczoraj) Zosia waży 7270g.
No proszę jak sobie Twoja Kobietka pięknie poradziła:-)
A Franio ważył w czwartek 7900g. A urodził się taki malutki 3100g. I jak na razie tylko na cycu :-)
Wie co dobre;-)
Dziewczyny jestem w szokui wy pewnie też będziecie ;-)
Mój chuderlak przybrał w miesiąc 1200g
Waga dzisiejsza: 7050g :-)
Gratulacje, tylko teraz więcej słodkich kilogramów do dźwigania:-)
. Olla, co do jedzenia, to ja mam to samo. Magda wpatruje się we mnie, a mi żarcie w gardle staje. Znalazłam za to sposób - jeśli jem ziemniaki na obiad, to Madzi odkładam kilka "okruchów" bez żadnych sosów i między jednym a drugim swoim kęsem wkładam jej do dzioba. Gryzie zapamiętale i z wielkim zadowoleniem, a jak za długo nie dam, to zaczyna wyć. Znaczy się smakuje.Wszystko co znajduje się pomiędzy 97 a 3 centylem jest w normie, ale to co może niepokoić to np kiedy długość jest na 50 a waga na 97 itp. Jeśli wszystkie parametry są na podobnym centylu to wszystko jest oki! :-)
Nie wiem jaki wzrost ma Zosia bo mierzą jej tylko główkę. A co jak ma taki duży rozjazd??? 

Haha!! Wreszcie mam nowy powód do schizowaniaNie wiem jaki wzrost ma Zosia bo mierzą jej tylko główkę. A co jak ma taki duży rozjazd???
![]()

Dzisiaj było wycie pomiędzy łyżeczkami i super zadowolona buzia, gdy pełna
Pochłonął sinlac ze 100ml