Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
,ja oczywiscie sie ciesze ze moja mala ladnie przybiera ale za ladnie tez nie dobrze...tak jak pisalam gdyby dalej takim tempem tyla ,byla by grubo ponad 90tym centylem
a to chyba nie do konca dobrze...
Czyli super, że się stabilizuje!
to spodziewam się hipopotama!
Ledwo nadążałam z łyżeczką, jak tylko wyjmowałam pustą z buzi zaczynał buczeć i buczał do włożenia następnej - w szeroko otwartą, gotową paszczę
Myślałam, że mnie ZJE 

)Minął kolejny tydzien
Zosia mimo biegunki przybrała.... 190g
Ona chyba jakiś skok ma
Bardzo się cieszę bo byłam przekonana że w tym tygodniu waga jej spadnie
Aktualnie (na wczoraj) Zosia waży 7270g.
No proszę jak sobie Twoja Kobietka pięknie poradziła:-)
A Franio ważył w czwartek 7900g. A urodził się taki malutki 3100g. I jak na razie tylko na cycu :-)
Wie co dobre;-)
Dziewczyny jestem w szokui wy pewnie też będziecie ;-)
Mój chuderlak przybrał w miesiąc 1200g
Waga dzisiejsza: 7050g :-)
Gratulacje, tylko teraz więcej słodkich kilogramów do dźwigania:-)
. Olla, co do jedzenia, to ja mam to samo. Magda wpatruje się we mnie, a mi żarcie w gardle staje. Znalazłam za to sposób - jeśli jem ziemniaki na obiad, to Madzi odkładam kilka "okruchów" bez żadnych sosów i między jednym a drugim swoim kęsem wkładam jej do dzioba. Gryzie zapamiętale i z wielkim zadowoleniem, a jak za długo nie dam, to zaczyna wyć. Znaczy się smakuje.Wszystko co znajduje się pomiędzy 97 a 3 centylem jest w normie, ale to co może niepokoić to np kiedy długość jest na 50 a waga na 97 itp. Jeśli wszystkie parametry są na podobnym centylu to wszystko jest oki! :-)
Nie wiem jaki wzrost ma Zosia bo mierzą jej tylko główkę. A co jak ma taki duży rozjazd??? 

Haha!! Wreszcie mam nowy powód do schizowaniaNie wiem jaki wzrost ma Zosia bo mierzą jej tylko główkę. A co jak ma taki duży rozjazd???
![]()

Dzisiaj było wycie pomiędzy łyżeczkami i super zadowolona buzia, gdy pełna
Pochłonął sinlac ze 100ml