reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga dzieciątek

Olla czy Ty jestes Aleksandra i masz coreczke Amelie?

To tak jak ja ;) I tez sie schizuje centylami, tylko u nas w druga strone - my mamy wszystko chude i male ;) Mam nadzieje, ze warzywka nas troche "utucza", poza tym my bylismy chudymi i drobnymi dziecmi - mi zostalo, moj N wyrosl na duuuzego chlopa.

reklama
My dzisiaj byliśmy na szczepieniu: waga 7200. Przybrał 700g w 6 tygodni, chyba ok:confused:
Co do wzrostu, to na razie go nie mierzą.Połozna mi dzisiaj powiedziała, że mogą go zmierzyć jak skończy pół roku, ale tylko po pokazaniu zaświadczenia od ortopedy, że z biodekami wszystko dobrze:szok::szok:
Moim zdaniem trochę przeginają z tą ostrożnością.
Byliśmy u ortopedy dwa tygodnie temu, było oczywiście wszystko git, ale nie przyszło mi do głowy, żeby prosić go o pozwolenie na mierzenie:-)
w każdym bądź razie wyrasta już z niektórych ubranek 74:-)

hey laski jeśli chodzi o centyle to ja już wrzuciłam na luz...bo moja jest gruba i w dodatku wielka, i z tej siatki wychodzi mi KOLOS :-D:-D...lekarz powiedział ,że jest oki...:tak::tak: tydzień temu Jasmina ważyła 10,8kg:szok::szok::szok: i mierzyła sobie 78cm:-)
jak to sie mówi Kawał Baby:confused:

Olla czy Ty jestes Aleksandra i masz coreczke Amelie?

To tak jak ja ;) I tez sie schizuje centylami, tylko u nas w druga strone - my mamy wszystko chude i male ;) Mam nadzieje, ze warzywka nas troche "utucza", poza tym my bylismy chudymi i drobnymi dziecmi - mi zostalo, moj N wyrosl na duuuzego chlopa.

Witam imienniczki!!!!Buziole wielkie:-):-Ddla Oli i Amelci:-)

Martika ladna waga i mysle ze 700gr w 6 tyg jest supcio;-):tak:
Dziagudku nasze pannice to takie sobie takie same:-pale sie mi sie napisalo hehe:szok::-DLeb w leb ida paczuszki nasze:-)

Paolka tylko sie cieszyc,rozkosznych faldek nigdy za wiele:cool2:

Wow Paolka gratuluję wagi Jaśminki (ps. piekne imie wybraliście) :-).

Laura dzis waży 6.900 g, przez ostatni tydzień przytyła 400 gram, a w poprzednim tyg. było 300, nareszcie nadrabia zaległości.

reklama
Do góry