reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja chyba wszystko mam :) no krem na słońce dla maluchów muszę nabyć i staniki do karmienia

Z takich mamowych spraw to pamiętajcie o kremie na sutki, majty siatkowe, wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe i maty

W niedzielę spakowałam swoją walizkę. Na dniach pakuję dziewczyn bo czekam na kocyki

Ja chyba wszystko mam :) no krem na słońce dla maluchów muszę nabyć i staniki do karmienia

Z takich mamowych spraw to pamiętajcie o kremie na sutki, majty siatkowe, wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe i maty

W niedzielę spakowałam swoją walizkę. Na dniach pakuję dziewczyn bo czekam na kocyki
Na sutki moim zdaniem najlepsze własne mleko. Chyba, że mówimy o smarowaniu przed porodem :) Już mnie na samą myśl bolą [emoji23]

Hej dziewczyny :)
Kompletuje do końca tą wyprawkę i powiedzcie mi czy w swojej macie jakieś nieoczywiste, a przydatne rzeczy? Ciągle się zastanawiam co pominęłam na swojej liście, bo coś na pewno... [emoji57]
Dzisiaj zamówiłam w końcu wszystkie kosmetyki, łącznie z tymi na słońce i inne pierdoły.
Czekam jeszcze na odpowiedź z Dolly Shop czy wykonają mi na zamówienie personalizację rożka i czy uszyją rzeczy w innym kolorze. [emoji85]
No i w końcu muszę zamówić kosz Mojżesza bo czasu coraz mniej. [emoji4]
Powiem Wam, że niby robienie wyprawki to przyjemność, ale prawda taka, że jak mam wszystko wybierać i porównywać i przeszukiwać internet to mi się nie chce. [emoji23]

Z tym wybieraniem rzeczy to mam to samo. Rożki wybierałam tydzień. Do koszul robiłam kilkanaście podejść :D

Ja kupilam na razie w H&M Mama jeden stanik do karmienia- wydaje sie byc fajny:) Kurcze ty juz torbe spakowalas no ladnie...
Ja musze sie przyznac nie popralam jeszcze nic i ciagle czekam( lub to jest pretekst;))az moj maz zlozy taka komodke z ikea na rzeczy malego.W sumie jak jej nie ma jeszcze to tez moglabym zaczac prać.
@LolaLolina a ty na kiedy masz termin? Masz juz umowiony termin cc?

Hej. U mnie w czw wizyta. Biore w koncu l4 i jesli mi potwierdza płeć (mi trzeba kilka razy haha) to wyjmuje ubranka z katow i biorę się do roboty ;) dla siebie tez nic nie mam wiec nie pakuje :p

reklama
Do góry