reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

reklama
@młoda1994 już w temacie ale może Wy będziecie wiedziały coś więcej. Któraś z Was robiła testy owu cały cykl ? 17 dc test wyszedł pozytywny kreska testową ciemniejsza od kontrolnej. Oczywiście były przytulanki jak należy. Dziś znalazłam kilka testów i postanowiłam zrobić ( nie wiem po co chyba tylko po to żeby sprawdzić czy owu przebiegła ok czy test się nie mylił sama nie wiem) no i w 22dc test znowu wyszedł pozytywnie z tym że obie kreski tego samego koloru. Czy to możliwe że hormon utrzymuje się już 5 dzień? To mój 1 cykl z testami owu... myślałam że po owu od razu spada w dół i ponownie powinna się pojawić 1 kreska lub 2 ale 1 jaśniejsza... zerknijcie na zdj
1558964846335~3.jpeg
1558965088300~2.jpeg

Załączniki

• 1558964846335~2.jpeg
    1558964846335~2.jpeg
    37,7 KB · Wyświetleń: 53
Kochana faktycznie oba testy można uznać za pozytyw. To jest pewne bo nawet ulotka o tym mówi.

Kochana nie wiem co mam ci doradzić.

Znam dziewczyny które przed @ zrobiły test owu wyszedł pozytyw po dwuch dniach zrobiły test ciążowy i wyszła blada kreska druga i okazało się że jest w ciąży.

Wiadomo testy owu robi się aby wyznaczyć pik LH A test ciążowy aby wykryć ciążę no ale są przypadki że test owu chwila przed @ pokaże dwie kreski co w nie których przypadkach również oznacza ciążę.

Masz jeszcze tydzień do @więc nie rób testu bo to bez sensu. Najlepiej zrób 3 dni przed @ będę bo w krwi już ten ciążowy hormon będzie.

Musisz czekać no chyba że masz odwagę zrobić test ciążowy i akurat coś ci pokaże choć ja odradzam.

@Ritka89 i jak tam masz @?

Ja wczoraj wieczorem czułam jajniki zwłaszcza prawy ten co bolał 2 i 3dc @ brak A dzisiaj wstałam z bólem głowy i musiałam otworzyć okna bo bym padła tak mi gorąco A na dworze szaro zachmurzone całe niebo.

Hej dziewczyny ja od rana na szkoleniu czytam wszytko na bieżąco. U mnie cisza ale w nocy bardzo mnie jajniki bolały ale tak daje sobie 3 dni bo ja miałam tak też osttsnio że jak odstawilam luteine to do 3 dni dopiero przyszła @ także czekam na nią malpe [emoji21][emoji21][emoji21]chodź objawów nie ma to kłucie dało mi pewność że to tylko kwestia czasu [emoji37]
@Ritka89 i jak tam masz @?

Ja wczoraj wieczorem czułam jajniki zwłaszcza prawy ten co bolał 2 i 3dc @ brak A dzisiaj wstałam z bólem głowy i musiałam otworzyć okna bo bym padła tak mi gorąco A na dworze szaro zachmurzone całe niebo.

Hej dziewczyny ja od rana na szkoleniu czytam wszytko na bieżąco. U mnie cisza ale w nocy bardzo mnie jajniki bolały ale tak daje sobie 3 dni bo ja miałam tak też osttsnio że jak odstawilam luteine to do 3 dni dopiero przyszła @ także czekam na nią malpe [emoji21][emoji21][emoji21]chodź objawów nie ma to kłucie dało mi pewność że to tylko kwestia czasu [emoji37]
Kochana kłucie jajników też jest na ciążę.

Ja ogólnie nie wiem co brać na @ A czego nie bo u mnie nigdy niczym się nie objawia zbliżającą się @ zawsze przychodzi i jest. Co do jajników to wiem że oznaczają na ciążę ale pobolewanie jajników mam pierwszy raz w tym cyklu.

reklama
@młoda1994 już w temacie ale może Wy będziecie wiedziały coś więcej. Któraś z Was robiła testy owu cały cykl ? 17 dc test wyszedł pozytywny kreska testową ciemniejsza od kontrolnej. Oczywiście były przytulanki jak należy. Dziś znalazłam kilka testów i postanowiłam zrobić ( nie wiem po co chyba tylko po to żeby sprawdzić czy owu przebiegła ok czy test się nie mylił sama nie wiem) no i w 22dc test znowu wyszedł pozytywnie z tym że obie kreski tego samego koloru. Czy to możliwe że hormon utrzymuje się już 5 dzień? To mój 1 cykl z testami owu... myślałam że po owu od razu spada w dół i ponownie powinna się pojawić 1 kreska lub 2 ale 1 jaśniejsza... zerknijcie na zdj Zobacz załącznik 978334Zobacz załącznik 978335
Co ja bym bez Ciebie zrobiła [emoji3059]

Do góry