reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

reklama
2 lata ,ale w tym 2 razy poroniłam ,raz pusty pęcherzyk a 2 raz serduszko przestało bić w 9 tyg ,od początku zarodek i beta i wszystko było za duże ,ale od razu mówie nie zdążyłam zrobić badań genetycznych ani żadnych takich i po pół roku zaszłam w ciąże ,po zmianie kwasu foliowego i diecie 10 kg straciłam
A jaki używałaś kwas foliowily i jaki teraz?

Przy pierwszych 2 Ciążach zwykły folik z apteki za parę złotych , po 2 poronieniu zaczęłam używać z
Solgar modulator homocesteinowy

Tak ma znaczenie , jeśli ma się mutacje genu mthfr , bo wtedy zwykły folik się nie przyjmuje ,a w 1 trymestrze ciąży ma on ogromne znaczenie

U mnie słuchajcie głucha Cisza, pojawiło się więcej białego śluzu, ból jajnikow i podbrzusza już dwa razy taki ze byłam pewna że pójdę do toalety i już będzie wiadomoa tam nic.... Jeszcze wyjeżdżam jutro na komunie do wiednia i pewnie tam dostanę i będzie mi smutki kiedy i tak wiem że dostanę ale i tak smutno zawsze jest

U mnie słuchajcie głucha Cisza, pojawiło się więcej białego śluzu, ból jajnikow i podbrzusza już dwa razy taki ze byłam pewna że pójdę do toalety i już będzie wiadomoa tam nic.... Jeszcze wyjeżdżam jutro na komunie do wiednia i pewnie tam dostanę i będzie mi smutki kiedy i tak wiem że dostanę ale i tak smutno zawsze jest
Kochana może faktycznie nie będzie okresu.

Ja miałam wczoraj i dzisiaj takie wrażenie że dostałam okres A co nie mam. Wczoraj wieczorem ciągnięcia prawego jajnika A lewy tylko cmil. Dzisiaj też od czasu do czasu zakluje jajnik i wstałam z bólem głowy.

reklama
Mnie dziewczyny tak jajnik boli że nie umiem stanąć na lewą noge:( bol przypominajacy owu... boje się że to jakiś torbiel.

Do góry