reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

reklama
No ewidentnie coś się tam u mnie dzieje pobolewa mnie brzuch na dole zaczynam czuć jakieś skurcze a plamienia nie ma, albo efekt luteiny i organizm szaleje zob jutro się wszytko okaże, szkoda że ciąża nie daje wyraźnych znaków tylko te wyszukane w naszej głowie
Może to jednak nie na @ ? [emoji110][emoji110][emoji110]

No ewidentnie coś się tam u mnie dzieje pobolewa mnie brzuch na dole zaczynam czuć jakieś skurcze a plamienia nie ma, albo efekt luteiny i organizm szaleje zob jutro się wszytko okaże, szkoda że ciąża nie daje wyraźnych znaków tylko te wyszukane w naszej głowie
A będziesz testować jutro jak nie będzie @?

Niestety objawy na @ jak i na ciąże są bardzo podobne , ja się czułam jak na okres ,tzn brzuch pobolewał i ciągnął , jajniki jak zakuły to aż zginało ,ale to nie było okres tylko 2 kreski , ja nie czekałam w 28 dc zrobiłam test o 4 nad ranem ,bo jakoś całą noc spać nie mogłam , ale w poprzedniej ciąży czułam że to jest to ,a w tej udanej kompletnie nic ,gdyby nie beta to do 7 tyg nawet bym nie pomyślała

Niestety objawy na @ jak i na ciąże są bardzo podobne , ja się czułam jak na okres ,tzn brzuch pobolewał i ciągnął , jajniki jak zakuły to aż zginało ,ale to nie było okres tylko 2 kreski , ja nie czekałam w 28 dc zrobiłam test o 4 nad ranem ,bo jakoś całą noc spać nie mogłam , ale w poprzedniej ciąży czułam że to jest to ,a w tej udanej kompletnie nic ,gdyby nie beta to do 7 tyg nawet bym nie pomyślała
Dokładnie tak jak piszesz.

Tylko ja mam w tym cyklu rzeczy po raz pierwszy które się wcześniej nie pojawiały. Ogólnie nie doszukuje się objawów ponieważ w pierwszych trzech ciazach nie miałam żadnych objawów więc nawet nie wiem jak kobieta się czuje w ciąży i jakie dokuczaja objawy. Także ja nie wiem czy w 30dc jak ciągnie prawy jajnik czy to na ciążę czy na @ czy na całkiem co innego. Ja nie mam po prostu porównania. Dlatego pisałam że dla mnie ten cykl naprawdę jest jakiś inny.

Po 7 tyg dopiero dowiedziała się o ciąży? Jak to możliwe?

reklama
Do góry