reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

reklama
Aha a to teraz rozumiem , a wiesz czemu tak nie regularnie masz? ja niestety jak miałam tak jak Ty to nie umiałam zajść w ciąże dopiero jak mi się przestawiło na 27-29 dni to zaszłam

Nie wiem kiedyś miałam bardzo zle wyniki hormonów to miałam regularne A teraz mam uregulowane hormony A okres od 5 miesięcy strasznie rozlegulowany. Co miesiąc to inaczej okres co wiąże się z tym że inaczej owu wypada. I nie umiem się wstrzelic. Ale od kolejnego cyklu jeśli teraz się nie udało to będę robić testy od 1dc i mierzyć temp oraz zażywać będę castagnusa. Mój m już bierze witaminy na wszelki wypadek na nasienie A 18 czerwca jadę do polskiego gin więc mam nadzieję że mi pomoże zajmie się mną i może castagnus mi wyreguluje cykle.

Ja właśnie też jem regularnie. Zwiększyłam trochę ruchu bo padaczka mnie strasznie ogranicza. Mam nadzieję że już nie długo mi się też wyreguluje albo tak jak mówisz aby się okazało że to w końcu moja wymarzona wyczekana 4 ciaza.

3 poronienia i teraz mam nadzieję że się udało i będzie to ciaza donoszona bez większych komplikacji.

reklama
no to współczuję bo wiem jak to jest , mi się udało Tobie też się uda , a masz jednego gina do które chodzisz? znasz powód poronien?

Do góry