reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

Ja dzisiaj czytałam na innym forum że czasami testy nie wychodzą bo z nimi różnie bywa. Innym dziewczynom dopiero wyszedł test równy miesiąc po terminie @
Z tym się zgodzę sama jestem tego przykładem początkowo testy nie wychodziły dostałam "okres" 2/3 dniowy z mniejszą intensywnością a kolejna @ już się nie pojawiła i okazało się że jest to 6 tydz ciąży
Powodzenia dziewczyny

reklama
No nie staram się długo ale jestem tak zeschizowana i nie wierzę w swoje szczęście poprostu myślę ciągle że źle coś zrobiłam [emoji26]
Kochana ja myślałam że Ty się starasz już długo i dlatego się boisz że może być wynik sfałszowany. Kochana ciesz się z testu. Nie ma co się martwić. Napewno jesteś w ciąży.

Z tym się zgodzę sama jestem tego przykładem początkowo testy nie wychodziły dostałam "okres" 2/3 dniowy z mniejszą intensywnością a kolejna @ już się nie pojawiła i okazało się że jest to 6 tydz ciąży
Powodzenia dziewczyny
Właśnie dlatego ja zawsze powtarzam że nie ma co się spieszyć z testami ponieważ różnie bywa i wyjdzie negatyw A okaże się że jednak jest się w ciąży. I nie potrzebny stres i nerwy.

Ale nie ukrywam czekanie jest najgorsze.

Ja robiłam wczoraj test wyszedł negatywny 33dc dzisiaj 34dc nadal @ Nie ma i kolejny test robię za 5 dni.

Od 1 maja liczysz ile dni minęło do dzisiaj. Czyli minęło 30dni tak? Przeliczasz to na tyg i wychodzi 4t2d.

reklama
Do góry