młoda1994
Fanka BB :)
Kochana to drugi test kup. Taki najtańszy nawet z marketu.Jakoś w to nie wierzę. Siedzę.i jestem skołowana bo nie mogę zrobić drugiego, jestem za granicą ani na krew nic. Boję się dosłownie się bóje
A gdzie jesteś za granicą?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana to drugi test kup. Taki najtańszy nawet z marketu.Jakoś w to nie wierzę. Siedzę.i jestem skołowana bo nie mogę zrobić drugiego, jestem za granicą ani na krew nic. Boję się dosłownie się bóje
Kochana to drugi test kup. Taki najtańszy nawet z marketu.
A gdzie jesteś za granicą?
Jak by był źle wykonany test to by nawet nie było kreski kontrolnej A są dwie i to bardzo mocne więc ciaza jest na 100%W Austrii no. Nie wiem czy będę w ogóle w jakims sklepie... Boję się naprawdę że to źle zrobiony test albo jakaś ściema
Jak by był źle wykonany test to by nawet nie było kreski kontrolnej A są dwie i to bardzo mocne więc ciaza jest na 100%
A długo się starałas o dziecko?Boże święty normalnie czuje jak mi krew z nóg odpływa jak czytam wasze wiadomości, nie mogę w to uwierzyć, i boję się okropnie.
Jak by był źle wykonany test to by nawet nie było kreski kontrolnej A są dwie i to bardzo mocne więc ciaza jest na 100%
A powiedz mi kiedy miałaś ostatnia miesiączke?Kiedy kochana mam iść do Lekarz?
A długo się starałas o dziecko?
A powiedz mi kiedy miałaś ostatnia miesiączke?
Kochana ja myślałam że Ty się starasz już długo i dlatego się boisz że może być wynik sfałszowany. Kochana ciesz się z testu. Nie ma co się martwić. Napewno jesteś w ciąży.Tak Naprawdę to mój drugi cykl i pierwszy z luteiną,
Boję się bo test tak naprawdę nic nie znaczy prawda,różnie może być. I poczułam taki strach