Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ponoć mleczne se ok gorzej jak robią się zielonkawe. A z lekarzami to masakra. Ja w 1 ciąży chodziłam do babki która wszyscy polecali super extra. Babka bierze 160 zł wizyta trwała 3 min nawet nie miała czasu odpowiadać na moje pytania bo już kolejna. Przecież kasa musi się zgadzać
Dokładnie. Teraz chodzę do super babki bierze 100 przyjmuje 3 bloki obok mnie i jest bardzo konkretna odpowie na wszystkie pytaniaPorazka taki ,,lekarz,,
Nienawidzę być pospieszana u lekarza bo inni czekają. Ale tak to jest jak sie zapisuje pacjentki co 5 minut :/

Bezczelny koleś. A pewnie sam miał brzuchol wielki.A jak tam z waga, ruszyło się coś. Mi pokazuje 1kg mniej (65kg) zostało mi 10kg po 3 ciążach gdzie najstarsze dziecko ma 4 lata. Wydaje mi się że to 10 kg po 3 ciążach nie jest źle ale ostatnio trochę zdebialam gdy czekałam na autobus i podchodzi do mnie Pan koło 50 lat i mówi "ooo Pani będzie mieć dzidziusia, który to miesiąc?" A to dopiero 5tydzien. I co tu odpowiedzieć? Żeby jakoś to wyglądało powiedziałam mu ze koniec 3 miesiąca![]()
Żartujesz? Ludzie to nie mają wyczucia. Ja z waga spoko nawet mam mniej niż wcześniejA jak tam z waga, ruszyło się coś. Mi pokazuje 1kg mniej (65kg) zostało mi 10kg po 3 ciążach gdzie najstarsze dziecko ma 4 lata. Wydaje mi się że to 10 kg po 3 ciążach nie jest źle ale ostatnio trochę zdebialam gdy czekałam na autobus i podchodzi do mnie Pan koło 50 lat i mówi "ooo Pani będzie mieć dzidziusia, który to miesiąc?" A to dopiero 5tydzien. I co tu odpowiedzieć? Żeby jakoś to wyglądało powiedziałam mu ze koniec 3 miesiąca![]()
Mam taką samą sytuację, ciąża młodsza więc będę marcowa, sama jestem z marca także mnie to cieszya to mój pęcherzyk Zobacz załącznik 994657![]()
Ja Płaciłam w poprzedniej ciąży 230 za wizytę co pare dni u niby najlepszego w mieście, ale pacjentki co 5min i zawsze obsuwa ogromna. Teraz chodzę do babki, która się nie spieszy i bierze 180 i dzięki niej chyba zaszłam, bo przed tym cyklem brałam zastrzyki ovitrelle.
A śluz mam wlasnie biały albo żółtawy. Dzisiaj mnie mocniej zakłulo w brzuchu. Oszczędzam się, chociaż jutro chce sprzątać, ale będę uważać lepiej. Już tak strasznie chce ta wizytę! Mega się dłuży...
Beznadzieja, ludzie nie mają talktu. Jeszcze tacy po 60 rozumiem, myślą że są mili wzrok im szwankuje ale cóż.. Ja byłam świadkiem jak z koleżanką szłam do kolejki (była w ciąży zaawansowanej) a jakaś babcia z tyłu do wnuczka weź wyprzedaż ta Panią z brzuchem i zajmij kolejkę, posypalo się kilka siarczustych komentarzy w jej stronę odemnie. Sama rodziła I nie pamiętaA jak tam z waga, ruszyło się coś. Mi pokazuje 1kg mniej (65kg) zostało mi 10kg po 3 ciążach gdzie najstarsze dziecko ma 4 lata. Wydaje mi się że to 10 kg po 3 ciążach nie jest źle ale ostatnio trochę zdebialam gdy czekałam na autobus i podchodzi do mnie Pan koło 50 lat i mówi "ooo Pani będzie mieć dzidziusia, który to miesiąc?" A to dopiero 5tydzien. I co tu odpowiedzieć? Żeby jakoś to wyglądało powiedziałam mu ze koniec 3 miesiąca![]()