reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A to.jest jakaś różnica?
A doczytałam później;) to zakupie ten fioletowy
Polecam. Przy tych testach nie zastanawiasz się nad kolorem kreski testowej tylko albo jest puste kulko ( nie ma piku lh) buźka migajaca ( dni plodne) stojąca buźka ( pik lh) to te fioletowe testy clearblue.

Pod jakim kątem dokładniejszy? Rozumiem że ma 2 miejsca po przecinku?
Wiesz co zauważyłam, że te zwykle termometry z dwoma miejscami po przecinku dłużej pracują i są mniej dokładne niż te typowo owulacyjne. A w domu mam ten i ten także mogłam porównać. :) A że te termometry owulacyjne nie są drogie to serio warto kupić stricte owulacyjny i warto też zwrócić uwagę czy termometr jest do mierzenia oralnego czy pochwowego. Ja mam do oralnego ten microlife ale planuje kupić typowo do mierzenia w pochwie.

Jeszcze chwila i będę mogła lecieć na betę. :) O ile nie zacznie gwałtownie spadać temperatura.
Screenshot_2019-07-09-13-50-26-897_com.android.chrome.png

Wiesz co zauważyłam, że te zwykle termometry z dwoma miejscami po przecinku dłużej pracują i są mniej dokładne niż te typowo owulacyjne. A w domu mam ten i ten także mogłam porównać. :) A że te termometry owulacyjne nie są drogie to serio warto kupić stricte owulacyjny i warto też zwrócić uwagę czy termometr jest do mierzenia oralnego czy pochwowego. Ja mam do oralnego ten microlife ale planuje kupić typowo do mierzenia w pochwie.
Nie rozumiem jak dłużej pracują? U mnie temperatura jest już po 30sekundach i po piszczeniu juz temperatura stoi i nie idzie do góry dalej.

Nie rozumiem jak dłużej pracują? U mnie temperatura jest już po 30sekundach i po piszczeniu juz temperatura stoi i nie idzie do góry dalej.
Niektóre zwykle termometry działają-mierzą przez 60sekund. Tak właśnie taki zwykły mój z dwoma miejscami po przecinku mierzy i jest znaczna różnica różnica w temperaturach. Na owulacyjnym teraz mam 37,40 a na zwykłym 37,22. Ale to mówię u mnie takie zjawisko jest, inne termometry może są bardziej czułe. ;)

Niektóre zwykle termometry działają-mierzą przez 60sekund. Tak właśnie taki zwykły mój z dwoma miejscami po przecinku mierzy i jest znaczna różnica różnica w temperaturach. Na owulacyjnym teraz mam 37,40 a na zwykłym 37,22. Ale to mówię u mnie takie zjawisko jest, inne termometry może są bardziej czułe. ;)
A rozumiem. No pod moim termometrem pisało termometr owulacyjny jak zamawialam go przez online w aptece niemieckiej. Ale mierzy 30sekund nie dłużej. Specjalnie raz stoper włączyłam.

reklama
Do góry