Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam rozmiar XS ale przez wzdęty brzuch nie jestem w stanie dopiąć spodni. Dzisiaj idę na zakupy po szersze spodnie..I jeszcze jedno, czy zauważacie już jakas różnice? Nie mam rozmiaru xs niestety a może stety ale M, tluszuku troszkę mam, ale widzę że tam gdzie mam macie jest twardsza I delikatnie uwypuklona, zmyslam sobie czy wy też tak macie?
![]()
A znowu podobno dziewczynka to się ma mdłości, koleżanka tak twierdzi co ma poród drugiej dziewczynki w sierpniu i przy obu cała ciążeCzyli tylko ja tak tyje?o Boże ja tego nie przeżyje... ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na dziewczynkę [emoji23][emoji23][emoji23]
A znowu podobno dziewczynka to się ma mdłości, koleżanka tak twierdzi co ma poród drugiej dziewczynki w sierpniu i przy obu cała ciąże![]()
![]()
Dziewczynka wiem że wokół mówią że to bzdury kurde skądś się to wzięłoJa mam mdłości po kilka razy dziennie, wymiotuje po kilka razy, do tego pełno pryszczy rozlany brzuch i chcica na słodkie jak cholera![]()