DarkAsterR
Fanka BB :)
A jak się sprawdzają wasze poduszki ciążowe? Moja służy całej rodzinie![]()
W pierwszej ciazy miałam poduchę i szybko ja schowałam. Niewygodnie mi było, spać nie mogłam...bleh....nigdy więcej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak się sprawdzają wasze poduszki ciążowe? Moja służy całej rodzinie![]()
Witaj, ja nie mam problemu z wynikami. A na żelaznej rodziłam 11 lat temu, teraz mieszkam na Dolnym ŚląskuCześć dziewczyny, jestem tu nowa, termin koniec pażdziernika, teraz jest 25 + 1 ,boję się jak cholera
To tak ogółem na wstępie.
Jak sobie radzicie z bardzo złymi wynikami żelaza? Mnie moja gine suplementuje, ale średnio są efekty... może macie jakieś sprawdzone jedzonko, koktajle, które podbija mi to nieszczęsne żelazo?
P.S. Są tu jakieś warszawianki, które chcą rodzić na żelaznej?
Pozdrawiam Was,
Jagoda
A mi pomaga na biodra. Jak jej nie mam bo jestem gdzieś w podróży to od razu czuje ból. U mnie sie sprawdza rewelacyjnie.W pierwszej ciazy miałam poduchę i szybko ja schowałam. Niewygodnie mi było, spać nie mogłam...bleh....nigdy więcej.
CześćCześć dziewczyny, jestem tu nowa, termin koniec pażdziernika, teraz jest 25 + 1 ,boję się jak cholera
To tak ogółem na wstępie.
Jak sobie radzicie z bardzo złymi wynikami żelaza? Mnie moja gine suplementuje, ale średnio są efekty... może macie jakieś sprawdzone jedzonko, koktajle, które podbija mi to nieszczęsne żelazo?
P.S. Są tu jakieś warszawianki, które chcą rodzić na żelaznej?
Pozdrawiam Was,
Jagoda
Ja pije Tardyferon-Fol z polecenia lekarza ale jak na razie wyniki gorszeCześć
Jeśli chodzi o żelazo to położna polecała mi Floradix, podobno chwalą go sobie inne ciężarne bo nie powoduje zaparć i dobrze się wchłania, ale ja jeszcze jestem w normie z żelazem
Poduszkę kupiłam sobie na samym początku, ale też wolę w niej leżeć i odpoczywać niż w niej spać, ale czekam, podobno na końcówce to jest wybawienie![]()
A produkty bogate w żelazo? Ja piję też sok z buraka, sama wyciskam w wyciskarce, chciałam też zrobić wątróbkę ale poległam ona dla mnie strasznie śmierdzi :/Ja pije Tardyferon-Fol z polecenia lekarza ale jak na razie wyniki gorsze![]()
Watróbka nie jest wskazana w ciążyA produkty bogate w żelazo? Ja piję też sok z buraka, sama wyciskam w wyciskarce, chciałam też zrobić wątróbkę ale poległam ona dla mnie strasznie śmierdzi :/
Dużo żelaza ma czerwone mięso i jest ogólnie polecane, jak już pisałam buraki, ale też i pietruszka, pestki dyni, soczewica, dużo jest takich rzeczyWatróbka nie jest wskazana w ciążymusza spróbować jeszcze tego buraka ale kiepsko mi wchodzi. A co jeszcze ma dużo żelaza?