Ja @ dostałam wczorajWszystkie na raz ?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja @ dostałam wczorajWszystkie na raz ?![]()
Zrobione.oraz ja
12cs następna @ 19.08
Ja 3 dni temuJa @ dostałam wczorajsynchronizacja
Ja 3 dni temutyle ze moja @ jakaś dziwna:/ bardzo skąpa, 2 dni coś poleci a potem cisza, na 4 dzień jakieś plamienie...
mój był pewny, ze coś z tego będzie, no a ja byłam sceptycznie nastawiona jak zawsze. Także działamy dalej... tyle, ze trace już nadzieje ze bd dobrzewszędzie kobiety z dziećmi, koleżanki z brzuchami
idzie się załamać
![]()
Biedne myOj też tak mam, wszędzie dzieci i kobiety z brzuchem.
Jest to możliwe. Bierzesz jakieś leki?nie uwierzycie ale nie wiem, czy mi sie @ nie rozkreca, normalnie az wlozylam palec i mam taka brazowa wydzieline, a dzis 23dc, najmniej mialam 28 dni, nigdy kritszych, jak w zegarku normalnie. Mozliwe ze tyle implantacja?
nie biore, ale cyba mi sie rozkreca, 5 dni przed terminem, nigdy tak krotko nie mialamJest to możliwe. Bierzesz jakieś leki?
Może owulacja była wcześniej. Ogólnie pierwsza faza jest ruchoma, druga faza już raczej powinna być stała, ale są też tutaj jakieś odchylenia. A zapytałam o leki, bo mi progesteron skracał cykle, tzn ten mikronizowany czyli bardziej naturalny, bo duphaston nigdy nie przyspieszył mi cyklu i dobrze go znosiłam.nie biore, ale cyba mi sie rozkreca, 5 dni przed terminem, nigdy tak krotko nie mialam
no niby tak, ale ja mam regularne jak w zegarku, 28 dni, czasem 29. Nigdy 23, no zobaczymy, moze taki zwariowany cykl, bo w sumie brzuch czuje i krzyz i te plamienia, wiec pewnie sie rozkreca.Może owulacja była wcześniej. Ogólnie pierwsza faza jest ruchoma, druga faza już raczej powinna być stała, ale są też tutaj jakieś odchylenia. A zapytałam o leki, bo mi progesteron skracał cykle, tzn ten mikronizowany czyli bardziej naturalny, bo duphaston nigdy nie przyspieszył mi cyklu i dobrze go znosiłam.