Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może warto iść do innego lekarza ??Dziewczyny lekarka podejrzewala dzis 2 bobo, czy to realne, ze na razie nie potwierdzila tego? Badala mnie 40min i cos jej nie pasowalo. Tak jakby 2 serduszka bily ale obojetne jakby nie obrocila glowicy to nie umiala tego sprawdzic. Mowila, ze niby jedno I na prenatalnych sie upewnimy[emoji23] w sumie nie wiem co myslec. Potem mowila, ze moze sie zasugerowala pepowina ale widzialam po niej, ze nie jest do konca pewna
Może warto iść do innego lekarza ??
A kiedy idziesz na badania? Nie martw się na zapas i odpoczywaj. Jak się czujesz jak plamienia?
Może być, czytałam że ciąże bliźniacza można wykryć często dopiero na penetralnych. Masz w rodzinie blizniaki?Dziewczyny lekarka podejrzewala dzis 2 bobo, czy to realne, ze na razie nie potwierdzila tego? Badala mnie 40min i cos jej nie pasowalo. Tak jakby 2 serduszka bily ale obojetne jakby nie obrocila glowicy to nie umiala tego sprawdzic. Mowila, ze niby jedno I na prenatalnych sie upewnimy[emoji23] w sumie nie wiem co myslec. Potem mowila, ze moze sie zasugerowala pepowina ale widzialam po niej, ze nie jest do konca pewna
Watpie zeby to cos dalo, Moze tak sie wpatrywala, ze sama siebie wkrecila. To jeden z najlepszych lekarzy w mojej okolicy. Mam do niej 100% zaufanie. Ale zaskoczyla mnie bardzojestem ciekawa czy ktoras u nas na forum bedzie miala blizniaki. Mojej przyjaciolce pokazaly sie dopiero w 12tc do 12tc byly nalozone tak na siebie ze nie bylo szans sprawdzic
Może być, czytałam że ciąże bliźniacza można wykryć często dopiero na penetralnych. Masz w rodzinie blizniaki?
![]()
Mam wizytę 6.08.
Bardzo się boje. Dalej krwawię więc chyba nic z tego wygląda na to że przyszła @
Możliwe, czytałam kilka dni temu na jakimś forum, że dziewczyny dowiadywały sie o ciąży bliźniaczej dopiero 12, 13 tyg ciąży (a wcześniej już miały robione usg).Dziewczyny lekarka podejrzewala dzis 2 bobo, czy to realne, ze na razie nie potwierdzila tego? Badala mnie 40min i cos jej nie pasowalo. Tak jakby 2 serduszka bily ale obojetne jakby nie obrocila glowicy to nie umiala tego sprawdzic. Mowila, ze niby jedno I na prenatalnych sie upewnimy[emoji23] w sumie nie wiem co myslec. Potem mowila, ze moze sie zasugerowala pepowina ale widzialam po niej, ze nie jest do konca pewna