reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Pirzonku:-):-):-)

oj i chyba musze zakupic kubek niekapek bo juz czasami Julciak stara sie chwytac butelke kiedy daje jej pic to moze nauczy sie sama trzymac:-D:-D:-D

reklama
oooo Jolka111 :-D:-D:-D:-D:-D i Ty tutaj :-):-):-):-) super Ciebie widzieć :-D
a Syna masz zdolnego - wiedział kogo opluć :-p:-p:-p
wypożycz mi go aby Krzysia takich sztuczek nauczył :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Pirzonku:-):-):-)

oj i chyba musze zakupic kubek niekapek bo juz czasami Julciak stara sie chwytac butelke kiedy daje jej pic to moze nauczy sie sama trzymac:-D:-D:-D

mój leniuszek najpierw nie chciał trzymać sam - ale musiał, bo ten kubek mógł mieć i cały dzionek w buzi bo tak mu sie spodobało - ale pokazałam mu jak podkładać raczki pod ten chwytak i załapał po 2 dniach :)
czasem jeszcze puszcza ten kubeczek - ale po to to jest niekapek, ze się nie wylewa z niego nic - a z butelki i smoka wylewałoby sie na bank

PIRZONKU to przynajmniej wiem dlaczego od wczoraj Antonek częściej bawi się niekapkiem niż z niego pije ;-) a już myślałam, że rozpoczął protest niekapowy :-D

JOLA ten mój kuzyn to mały rozbój !! :tak: :-)

pediatra zaliczony - waga Antonka 8710 ;-) osikał tradycyjnie wagę, przewijak i jeszcze mi się oberwało :wściekła/y: ech... no, wszystko super :baffled: ale ... Antonek ma skazę na klacie, od paździora. Teściowa kazała nic z tym nie robić, a jedynie leczyć maścią (wg niej Antonek ma skórkę po tatusu ;-)), a pani pediatra miesiąc temu od razu powidziala, że to skaza białkowa. Dzisiaj za to kazała na konsltację do alergologa iść :baffled: wrrrr i bądź tu człowieku mądry :baffled: a Antonka to swędzi cholernie i drapie się :-( aż do krwi :-( z teściówką umowę mamy taką, że obejrzy na swiętach i jakby coś ją zaniepokoiło, to do alergologa pójdziemy ;-) no bo jesli to niby alergia, to dlaczego tylko w tym jednym miejscu ?? ech ...

PIRZONEK z niekapka też leci ;-) szczególnie jak wdmuchniesz powietrze :-D zawsze się dziwię skąd sok na Antonku, skoro to niekapek ;-)

pirzonku chętnie wypożyczę na 2-3 dni, bo ostatnio to tylko na wszystkich buczy i nawet czasami muszę go usypiać na rękach :baffled:

A co do forum, to ja odwrotnie niż ty na BB jestem od początku, a na e-mamie tak z doskoku ;-):-p

hihi Ginger - widocznie szwagier dmuchanko wyćwiczył dośrodkowe :-)
Krzyś na potęgę rozlewał wszystko co było soczkowe lub herbatkowe w butelce :confused: a z niekapka nie mam z tym problemów - ale za to mokro i tak jest wokoło, bo ten mój zdolniak co ma w buzi to musi mamie zawsze koniecznie co jakiś czas pokazać ;-);-)

He he PIRZONKU to rodzinne ;-) zacznę szyć Antonkowi bodziaki foliowe, bo wiecznie mokry od picia lub od sliny (jak od śliny, to mówimy na niego Bjørndalen :-D)

Esia gratuluje przespanych nocy. Na prawdę wystarczy tylko wrzucić sinlaca jako przedostatnie karmienie?
Nie dziękuję - chyba pierwszy raz w życiu poważnie boję się, żeby nie zapeszyć :-D
A czy u Was podziała, to pojęcia nie mam - są przecież dzieci, które po kaszce przed snem śpią 12h... Są i takie, co tak śpią bez kaszki :-D Ale spróbować warto :tak:

Pożyjemy zobaczymy. Ciekawe co powiesz jak dziecko zacznie raczkować :-p
Dokładnie to samo co teraz + że nie wychodzi z kojca :-p Tutaj będę twarda - mam 2 futra w domu i co za tym idzie, podłoga ABSOLUTNIE nie nadaje się na plac zabaw dla takiego malucha :tak:

Monika współczuję... Na pocieszenie - po takich dniach zazwyczaj są znaaacznie lepsze, pozwalające się pozbierać :tak:

pirzonek no bijesz rekordy! Najpierw ta ciąża, potem poród :szok: i od razu jakie dorodne dziecko :-D

Jolka :-D:-D:-D Brawa dla Maksia - nie żebym coś miała do pani w us, ot tak za całokształt :-D

Piotrusia kasłania ciąg dalszy - nauczył się i strasznie mu się spodobało. Wariat mały :-D Panią dr dzisiaj zagugał i zakwiczał prawie na śmierć - ja miałam dzwonki w uszach (a już przywykłam), więc ona pewnie prawie ogłuchła, no ale stwierdziła, że przynajmniej nie ma wątpliwości czy dziecko zdrowe i zadowolone :cool2:

reklama
:zawstydzona/y: No chyba właśnie - namówiona ;-) - do niego dojrzałam :zawstydzona/y: Wiesz, zawsze chciałam mieć 3 dzieci, to nie ma co z tym czekać w nieskończoność ;-) Oczywiście skonsultuję to wcześniej z Małżem, ale dam mu jeszcze troszkę czasu :-D

Do góry