Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pirzonku:-):-):-)
oj i chyba musze zakupic kubek niekapek bo juz czasami Julciak stara sie chwytac butelke kiedy daje jej pic to moze nauczy sie sama trzymac![]()

:-)
ech... no, wszystko super
ale ... Antonek ma skazę na klacie, od paździora. Teściowa kazała nic z tym nie robić, a jedynie leczyć maścią (wg niej Antonek ma skórkę po tatusu ;-)), a pani pediatra miesiąc temu od razu powidziala, że to skaza białkowa. Dzisiaj za to kazała na konsltację do alergologa iść
wrrrr i bądź tu człowieku mądry
a Antonka to swędzi cholernie i drapie się :-( aż do krwi :-( z teściówką umowę mamy taką, że obejrzy na swiętach i jakby coś ją zaniepokoiło, to do alergologa pójdziemy ;-) no bo jesli to niby alergia, to dlaczego tylko w tym jednym miejscu ?? ech ...
zawsze się dziwię skąd sok na Antonku, skoro to niekapek ;-)
a z niekapka nie mam z tym problemów - ale za to mokro i tak jest wokoło, bo ten mój zdolniak co ma w buzi to musi mamie zawsze koniecznie co jakiś czas pokazać ;-);-)Nie dziękuję - chyba pierwszy raz w życiu poważnie boję się, żeby nie zapeszyćEsia gratuluje przespanych nocy. Na prawdę wystarczy tylko wrzucić sinlaca jako przedostatnie karmienie?

Ale spróbować warto 
Dokładnie to samo co teraz + że nie wychodzi z kojcaPożyjemy zobaczymy. Ciekawe co powiesz jak dziecko zacznie raczkować![]()
Tutaj będę twarda - mam 2 futra w domu i co za tym idzie, podłoga ABSOLUTNIE nie nadaje się na plac zabaw dla takiego malucha 

i od razu jakie dorodne dziecko 

Brawa dla Maksia - nie żebym coś miała do pani w us, ot tak za całokształt 
Panią dr dzisiaj zagugał i zakwiczał prawie na śmierć - ja miałam dzwonki w uszach (a już przywykłam), więc ona pewnie prawie ogłuchła, no ale stwierdziła, że przynajmniej nie ma wątpliwości czy dziecko zdrowe i zadowolone