nnat.
Fanka BB :)
Olcia, organizm osłabiony to i tak się zdarza. Miałam kolegę który przy każdej chorobie od razu dostawał krwotokow z nosa..Dziewczyny czemu od wczoraj pojawia mi się krew w nosie. Jestem przeziębiona ale żeby aż tak było
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Olcia, organizm osłabiony to i tak się zdarza. Miałam kolegę który przy każdej chorobie od razu dostawał krwotokow z nosa..Dziewczyny czemu od wczoraj pojawia mi się krew w nosie. Jestem przeziębiona ale żeby aż tak było
No to moja pierwsza taka sytuacja nigdy podczas choroby tak się nie zdarzało i martwię sieOlcia, organizm osłabiony to i tak się zdarza. Miałam kolegę który przy każdej chorobie od razu dostawał krwotokow z nosa..
Hej mi do @ zostało 7 dni mam różne dziwne objawy ale staram się wytrzymać z testowaniem do terminuHej kobitki
U mnie 25dc i już mnie nosi zaczynam się martwić że nie wyszło. Bolą mnie piersi po bokach i mam lekkie bule w podbrzuszu ale nie ciągle, do @ 6dni kiedy test zrobić żeby był wiarygodny
Skonsultuj to z lekarzem, jeśli nie minie, może będzie chciał jakieś badania Ci zrobić?No to moja pierwsza taka sytuacja nigdy podczas choroby tak się nie zdarzało i martwię sie
Kochana, w dniu @ najwcześniej. [emoji6] Chociaż wiem że trudno wytrzymaćHej kobitki
U mnie 25dc i już mnie nosi zaczynam się martwić że nie wyszło. Bolą mnie piersi po bokach i mam lekkie bule w podbrzuszu ale nie ciągle, do @ 6dni kiedy test zrobić żeby był wiarygodny
Poczekam Jeszcze ze dwa dniSkonsultuj to z lekarzem, jeśli nie minie, może będzie chciał jakieś badania Ci zrobić? Kochana, w dniu @ najwcześniej. [emoji6] Chociaż wiem że trudno wytrzymać
Jak Ty wytrzymujesz ja jestem strasznie niecierpliwa. We wtorek tak się źle czułam że musiałam się zdrzemnąć bo strasznie mi się w głowie kręciło, ogólnie nie mam apetytu jestem jakaś przygnębienie.Hej mi do @ zostało 7 dni mam różne dziwne objawy ale staram się wytrzymać z testowaniem do terminu

Ciężko bardzo ciągle myślę o tym co wyjdzie najgorsze jest to że narzeczony za. Granicą jest i ciężko mi tu samej. Najchętniej już bym zrobiła ten testJak Ty wytrzymujesz ja jestem strasznie niecierpliwa. We wtorek tak się źle czułam że musiałam się zdrzemnąć bo strasznie mi się w głowie kręciło, ogólnie nie mam apetytu jestem jakaś przygnębienie.![]()
U mnie jest gdzieś 7-8 dni po owu więc raczej nie wyjdzie nic co bym chciała zobaczyćCiężko bardzo ciągle myślę o tym co wyjdzie najgorsze jest to że narzeczony za. Granicą jest i ciężko mi tu samej. Najchętniej już bym zrobiła ten test
Poczekaj jeszcze chwilęU mnie jest gdzieś 7-8 dni po owu więc raczej nie wyjdzie nic co bym chciała zobaczyć