Ja mam dwie tylko jedna jaśniejsza i zero objawów.. Nie wiem może wczesna ciąża.. Tak sobie to tłumaczęTeż miałam jasną kreskę ,potem kupiłam czulszy test a tam grube krechy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dwie tylko jedna jaśniejsza i zero objawów.. Nie wiem może wczesna ciąża.. Tak sobie to tłumaczęTeż miałam jasną kreskę ,potem kupiłam czulszy test a tam grube krechy
Bardzo ładny przyrost [emoji846] jak leżałam w szpitalu beta 151 a za dwa dni 376 i lekarz pochwalił, że bardzo ładnyMam, mam wyniki: 476, skoczylo w 2 dni z 127, kurcze chyba dobrze, co?![]()
Ale żółtawy śluz z tego co wiem też jest prawidłowy, pod warunkiem że nic nie piecze, nie boli.Problem żółtego śluzu no można powiedzieć jaskrawo żółtego dziś wrócił. Nic nie piecze, nie swędzi. Myślałam, że problem zniknął wraz z przyjmowaniem duphastonu.
Super!Mam, mam wyniki: 476, skoczylo w 2 dni z 127, kurcze chyba dobrze, co?![]()
Zauważyłam że to ze stresu. Dziś znowu jakaś afera była bo teść sapie i wtedy te żółte upławy się pojawiły.Ale żółtawy śluz z tego co wiem też jest prawidłowy, pod warunkiem że nic nie piecze, nie boli.
Prawidłowy śluz to biały, przezroczysty, żółtawy bezwonny.
Chciałam kupić Prenatal, ale pani farmaceutka poleciła mi Falvit mama. I nie wiem czy to dzięki witaminom czy przez sam fakt, że jestem w ciąży - bardzo ładnie wygładziła mi się skóra! ☺ sam mój mąż to zauważył ☺a jeszcze się miałam pytać o witaminy. Któraś łyka coś czy tylko kwas foliowy? Ja w poprzednich brałam femibion ale teraz mam ochotę zmienić na prenatal duo.
To moje przeciwieństwo [emoji846] Mam przesuszoną skórę na całym ciele, włosy wypadają garściami i twarz zbrzydła - mój facet mi o tym ostatnim akurat pięknie zakomunikował [emoji23]Chciałam kupić Prenatal, ale pani farmaceutka poleciła mi Falvit mama. I nie wiem czy to dzięki witaminom czy przez sam fakt, że jestem w ciąży - bardzo ładnie wygładziła mi się skóra! [emoji5] sam mój mąż to zauważył [emoji5]
No ja na twarzy syfy i włosy zaczęły wypadacTo moje przeciwieństwo [emoji846] Mam przesuszoną skórę na całym ciele, włosy wypadają garściami i twarz zbrzydła - mój facet mi o tym ostatnim akurat pięknie zakomunikował [emoji23]